Till Nyheter24 säger Dominika att det inte är hennes eget val att inte vara med i gruppen.
1 av 9
Till Nyheter24 säger Dominika att det inte är hennes eget val att inte vara med i gruppen. - Foto: Stella Pictures/Scanpix/Bilden är ett montage
Army of lovers var 90-talets stora skandalband och bytte medlemmar flera gånger.
2 av 9
Army of lovers var 90-talets stora skandalband och bytte medlemmar flera gånger.
Enligt källor till Nöjesbladet ska det vara Alexander Bard som puttat bort Dominika.
3 av 9
Enligt källor till Nöjesbladet ska det vara Alexander Bard som puttat bort Dominika. - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Hon menar att "Det nog är så".
4 av 9
Hon menar att "Det nog är så". - Foto: Bertil Ericson / SCANPIX
Camilla Henemark är en av medlemmarna i gruppen.
5 av 9
Camilla Henemark är en av medlemmarna i gruppen. - Foto: Stella Pictures
Dominika vill inte kommenterare vidare vad anledningen till utfrysningen är.
6 av 9
Dominika vill inte kommenterare vidare vad anledningen till utfrysningen är. - Foto: Stella Pictures
Alexander Bard är sedan innan känd för att vara sträng och ha starka åsikter.
7 av 9
Alexander Bard är sedan innan känd för att vara sträng och ha starka åsikter. - Foto: Patrik Österberg/All Over Press
Bland annat fick Idol-deltaagren Robin Stjernberg stå ut med syrliga kommentarer om utseende och vikt i och med sin medverkan.
8 av 9
Bland annat fick Idol-deltaagren Robin Stjernberg stå ut med syrliga kommentarer om utseende och vikt i och med sin medverkan. - Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Bard uppmanade via Elit-listan att slå lågt och fegt mot Jenny Strömstedt efter att hon skrivit en krönika där hon skrev att hon var emot knark.
9 av 9
Bard uppmanade via Elit-listan att slå lågt och fegt mot Jenny Strömstedt efter att hon skrivit en krönika där hon skrev att hon var emot knark. - Foto: David Sica / Stella Pictures

Dominika: "Alexander Bard petade mig från Melodifestivalen"

Dominika Peczynski får inte vara med när gruppen Army of Lovers gör comeback. Intriger och fulspel ska vara anledningen till utfrysningen. – Det var inte mitt eget val, säger Dominika till Nyheter24.


Mer om Bard

Bard har grundat och spelat i Army of Lovers,  BWO och Gravitonas. Under 2011 var han en av medlemmarna i Idoljuryn på TV4.

"Vänner och familj var chockade – Bard, som tidigare hade gått i bibelskola, var som ombytt".  Läs Nyheter24:s dokument om profilen här.

Snartgör gruppen Army of Lovers hyllad comeback i Melodifestivalen. Men medlemmenDominika Peczynski får inte vara med. Enligt en källa tillNöjesbladet ska frontfiguren Alexander Bardmanövrerat ut profilen. För Nyheter24 avslöjar Dominika Peczynski att det inte var hennes eget val att inte vara med när gruppenställer upp i tävlingen. Det var Bard som petade henne.

Kännerdu att Alexander Bard manövrerat ut dig?
– Ja, de facto är detnog så.

Vidarevill hon inte kommentera uppgifterna.

– Dethar varit mycket intriger och fulspel, säger Nöjesbladets källa.

Ifjol kunde Nyheter24 avslöja att Bard, på den ökända Elit-listansomhan själv grundat, gått till hårt angrepp mot TV4-profilen Jenny Strömstedt. Utöver att han kallade henne ”en hycklande moralkärring” uppmanade han även andra medlemmar på Elit-listan att ”slå lågt och fegt”mot henne. Det som hämnd för hennes krönika om att ”knark är bajs”.

Kallade skådespelare för neger

AttAlexander Bard har starka och åsikter som av många uppfattas somprovokativa är välkänt. Han har ävenanklagats för rasism. I slutet av 2011 avslöjades enchattkonversation mellan skådespelaren RichardSseruwagi och Idol-jurymedlemmendär Bardupprepade gånger kallar Sseruwagi för neger.

– Jagkallar bögar för bögar, flator för flator, blattar för blattar,negrer för negrer. Jag gillar kraftfulla uttryck i språket ochtycker att man ska vara stolt över att man har en kraftfull titel.Svarta amerikanska hiphopare kallar sig själva för "niggahs",det låter coolt, sa Bard till Nyheter24 då.

Hård jurymedlem

Under sin tid som jury i Idol blev hans namn synonymt med hänsynslös kritik. Inte minst deltagaren Robin Stjernberg fick vänja sig vid hans syrliga kommentarer, som att han borde åka till Ibiza för att festa och ligga

– Där kan han gå ner några kilon till - det gör man när man festar mycket. Men jag gillar hans extrapack om han står för det, sa Bard till Nyheter24.

Påmåndag presenteras Army of Lovers på SVT:s presskonferens. Dekommer tävla med låten "Rockin' the ride", skriver Nöjesbladet.

Det är inte första gången Army of Lovers bråkat:


"Man är inte rasist om man säger neger"


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

1 timme sedan

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.