Kevin Bäckström gör lite annat än att åka bräda i backen.
Kevin Bäckström gör lite annat än att åka bräda i backen. - Foto: Bildbyrån/Joel Marklund/Faksimil Vimeo

Här visar den svenska landslagsstjärnan sin penis

Förra året sågades landslagsduon av ledningen efter ett strippklubbsbesök. Men att Kevin Bäckström och Tor Lundström skulle städat till sin image verkar inte finnas på kartan. Något som syns tydligt i den här videon.


Mer om Kevin och Tor

Kevin Bäckström:

Född: 1992
Klubb: Ulricehamn Snowboard Evolution
Bor: Ulricehamn
Höjdpunkt: Videopart of the year i Transworld Snowboarding
Viktigt för mig: Ha kul

Tor Lundström:

Född: 1992
Klubb: Ulricehamn Snowboard Evolution
Bor: Göteborg
Höjdpunkt: 1:a Stylewars 2011
Viktigt för mig: Att ha kul och åka med stil

Fakta från skidor.com

I slutet av förra året kunde Nyheter24 avslöja att snowboardlandslagets stjärnåkare Kevin Bäckström, 20, och Tor Lundström, 20, besökte en strippklubb i Österrike under uppladdningen inför kommande säsong. Duon sågades då av ledningen.

– Det är så han bygger sin image men det är ingenting som vi i landslaget står för, sa ledningen till Nyheter24 om Kevin då.

Men att Kevin vill städa till sin image gör han nu klart att han inte är intresserad av. Det att döma av det första avsnittet av egna serien "BYND x MDLS". I videon som är närmare fem minuter lång ser man Kevin och Tor spruta champagne i tjejers munnar, bada pool, hångla på dansgolvet - och åka lite snowboard. 

Kevin drar även ner både byxor och kalsonger och visar sin penis – som har censurerats i klippet – i en sekvens. Samtidigt som han åker snowboard. I en annan scen ser vi honom även slicka på en tjej på ett dansgolv.

Opassande eller inte?

Bedöm här:

BYND X MDLS - Ep.1 - COLORADO & ITALY from Beyond Medals on Vimeo.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.