1 av 7
- Foto: STELLA PICTURES/Carl Johan Söder/SVT/Faksimil http://modernmom.se/pernilla/
Kilian svarar själv i sin blogg.
2 av 7
Kilian svarar själv i sin blogg. - Foto: Faksimil finest.se/kilian
Kilian som deltog i SVTs Ung och bortskämd blev uthängd för sitt utseende av Pernilla.
3 av 7
Kilian som deltog i SVTs Ung och bortskämd blev uthängd för sitt utseende av Pernilla. - Foto: Carl Johan Söder/SVT
I lörags deltog hon i Melodifestivalen men gick inte vidare.
4 av 7
I lörags deltog hon i Melodifestivalen men gick inte vidare. - Foto: Andreas L Eriksson / Andreas L Eriksson
Inlägget som hon skrev.
5 av 7
Inlägget som hon skrev. - Foto: Faksimil http://modernmom.se/pernilla/
Pernilla skrev sedan en förklaring efter att hon raderat bilden och texten om Kilian.
6 av 7
Pernilla skrev sedan en förklaring efter att hon raderat bilden och texten om Kilian. - Foto: FameFlynet Sweden / Robert Eklund
Hon är en av Sveriges mest folkkära, här i Lets Dance.
7 av 7
Hon är en av Sveriges mest folkkära, här i Lets Dance. - Foto: Robert Eklund/Stella Pictures

Wahlgrens hån av SVT-profilens utseende

Skulle tacka läsarna för galapris - hånade samtidigt över 20 år yngre svensk såpadeltagares utseende. Nu har den folkkära profilen raderat bild och kommentar efter att läsare rasat.


Mer om Kilian

Kilian Karlsson deltog i SVT:s "Ung och bortskämd" 2012. En tävling då bortskämda ungdomar skulle lära sig att klara av livet på egen hand i ett hus de bodde i tillsammans under flera veckor.

Läs mer om honom här.

Vanligtvis handlar Pernilla Wahlgrens blogg om artisteri och vardagslivet som mamma. Men i går smög sig något oväntat in mitt i ett inlägg om tacksamhet till sina läsare för det galapris Pernilla fått ta emot. Det var en mingelbild på SVT:s "Ung och bortskämd"-deltagare Kilian Karlsson, 20, som Wahlgren reagerade på.

(Här kan du se den specifika bilden)

"Ramlade även över den här bilden från igår. Vad i helvete. Vem ÄR han? Och framförallt VAD är han?! Jag säger bara, JISSES! Ibland är inte plastikkirurgi att rekommendera!", skrev hon.

Läsarna var inte sena med att ifrågasätta hånet.

– Tänk om det var någon av dina barn som blev uthängda på det här viset. Kilian är inte änns 21 år fyllda och du är 40 plus, så jäkla lågt!, skriver bland annat signaturen Jenny.

Wahlgren raderade sedan bilden samt texten och svarade arga läsare i kommentarsfältet.

– Det jag reagarede på var inte att han var ful , tjock, kort eller hårig. Jag reagerade på att jag såg en ung människa som tyvärr hade gjort alldeles för många ingrepp i ansiktet av någon som uppenbarligen inte visste vad den gjorde. Killen må vara hur go och snäll som helst men ni som känner honom borde säga åt honom att sluta med sina så kallade skönhetsingrepp, för det där såg allt annat än naturligt ut, skrev hon och fortsatte:

– Dessvärre är det så att om man är en offentlig person och ställer upp på vimmelbilder i tidningarna får man också räkna med att folk kommenterar hur man ser ut. På gott och ont.

Kilian svarar

Det dröjde inte länge innan den uthängda Kilian själv fick reda på inlägget och gav svar på tal.

"Det tråkiga som jag tycker är när folk dömer så snabbt och ska vara negativa som i det här fallet. Hade du skrivit om min mörka fejkade solbränna så hade jag säkert hållit med dig! Men nu skrev du mindre smickrande kommentarer om mitt utseende och då måste jag också få tycka till!", försvarar han sig.

"Jag har aldrig lagt mig under kniven men har inget emot dom som gör det", skriver han även

Kilian har påverkat sitt utseende, dock inte genom operation. Tidigare har han berättat om att den bästa presenten var när han fick en läppförstoring av sin mamma. 

Se en scen från "Ung och bortskämd":


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Jakt" – på liv och död

Väskförbud stoppar konserter med picknick

Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.