Fett värre. Trion fick New York att bli svenskt för ett par timmar nyligen. Det som tack för en välgörenhetskonsert.
1 av 2
Fett värre. Trion fick New York att bli svenskt för ett par timmar nyligen. Det som tack för en välgörenhetskonsert. - Foto: Facebook/Webstagram
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och lämnar nu succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig.
2 av 2
Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello kommer inte att spela tillsammans i framtiden och lämnar nu succékonceptet Swedish House Mafia bakom sig. - Foto: All Over Press

Så många miljoner tar SHM för ett privatgig

Ett brudpar ville ha bandet under sin bröllopsfest. Men prislappen blev lite väl saftig.


Kopplar in polisen

Trion i Swedish House Mafia har tvingats vända sig till polisen. Anledningen är att falska biljetter har sålts till trions sista turné.

Läs mer här.

Det går bra nu. Utöver utsålda spelningar och Empire-hyllningar drar Swedish House Mafia även in enorma summor pengar. Ja, enorma. Företagen slåss om att få sponsra trion, men deras  främsta vapen i striden är trots det inte cash. Det måste klicka med bandets image. Steve Angello uppger att han dissade Philips när företaget ville att Angello skulle låna ut sig till en skäggtrimmare.

– Våra fans är smartare än så, säger han i det senaste numret av Rolling Stone Magazine, enligt Aftonbladet.

Bättre gick det för spritmärket Absolut som fick till ett avtal med trion. Men det kostade, 50 miljoner kronor närmare bestämt.

Killarna har helt klart pengar så att det räcker och blir över. Men trion ger också tillbaka. Nyligen genomförde gruppen en välgörenhetskonsert i New York där alla intäkter gick till offren för stormen Sandy. Som tack lös skyskrapan Empire state building i svenska flaggans färger.

Även privata gig är en stor källa för feta inkomster. Ja, det går att få gruppen att spela på din födelsedag. Men det lär ruinera dig. När bandet begärde 20 miljoner kronor för att spela på ett bröllop i London ångrade sig brudparet ganska snabbt. 

Bandet lyckades dra in flera miljoner kronor i samband med konserten. 

Lyssna på SHM här:


SHM
/
/
/
Rik
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.