Ken Ring går till hård attack mot Petter i ett öppet brev.
1 av 10
Ken Ring går till hård attack mot Petter i ett öppet brev. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX. Ken Rings Instagram. Bilden är ett montage.
Ken Ring publicerade först det här inlägget på sin Facebook.
2 av 10
Ken Ring publicerade först det här inlägget på sin Facebook.
Efter påtryckningar från arga fans uppdaterade han och utvecklade han senare sitt inlägg.
3 av 10
Efter påtryckningar från arga fans uppdaterade han och utvecklade han senare sitt inlägg.
När tidningen Metro skrev att Ken Ring gick till rasistattack så svarade Ken via sin Facebook.
4 av 10
När tidningen Metro skrev att Ken Ring gick till rasistattack så svarade Ken via sin Facebook.
Petter firade att det var 15 år sedan han släppte sitt album "Mitt sjätte sinne".
5 av 10
Petter firade att det var 15 år sedan han släppte sitt album "Mitt sjätte sinne". - Foto: Janerik Henriksson / SCANPIX
Ken Ring och Petter har inte dragit jämnt de senaste åren.
6 av 10
Ken Ring och Petter har inte dragit jämnt de senaste åren. - Foto: Jack Mikrut
Ken Ring har tröttnat på att andra artister "slickar Petters arsle".
7 av 10
Ken Ring har tröttnat på att andra artister "slickar Petters arsle". - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
"FUCK hans jubileum", avslutar Ken Ring på Facebook.
8 av 10
"FUCK hans jubileum", avslutar Ken Ring på Facebook. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Stora delar av den svenska musikeliten fanns på plats för att fira Petters framgångar.
9 av 10
Stora delar av den svenska musikeliten fanns på plats för att fira Petters framgångar. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX
Men inte Ken Ring.
10 av 10
Men inte Ken Ring. - Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX

Kens attack mot Petter: Folk slickar hans arsle

Hiphopstjärnan Petter firades av den svenska musikeliten – men artisten Ken Ring vägrar. – Folk är för upptagna med att slicka hans arsle för sin egen framgång, skriver Ken Ring i ett öppet brev.


"Han har liten snopp" – och andra kändisbråk vi minns

Det är bäddat för bråk i drömfabriken när alla stora egon ska trängas på samma plats. Pengar, prestige och slagsmål – här är de värsta kändisbråken.  

Under måndagen höll hiphopstjärnan Petter, 39, en jubileumskonsert på Tyrol i Stockholm, för att fira att det är 15 år sedan hans debutalbum "Mitt sjätte sinne" släpptes. På plats för att fira Petter fanns stora delar av den svenska hiphopeliten i form av bland annat Timbuktu, Stor och Ison & Fille.

"Jag är den enda som vågar säga det"

Men artisten Ken Ring lyste med sin frånvaro. I ett inlägg som Ken publicerar både på sin officiella Facebook-sida, sin Twitter och sin Instagram så förklarar Ken varför han valde att inte närvara. 

– Jag har spelat gratis för han i över tio år och det räcker. Han kan ha sitt jubileum. Men att jag inte är tillgänglig så att Stor skulle ersätta – det är lögn. Petter kontaktade mig. Och jag sa då att det finns mycket jag tycker vi har att reda ut innan vi ställer oss på scen tillsammans. Och det står jag för. För han har utnyttjat hela rap-Sverige för sin egen framgång. Och jag är den enda som vågar säga det. Resten är för upptagna med att slicka hans arsle för sin egen framgång. Men jag behöver inte han. Klarar mig bra iallafall! Jävla fucking jude. Yalla nu vet ni. Peace, skriver Ken Ring. 

"Har inget emot judar"

Efter flera arga och upprörda kommentarer förklarar Ken Ring vidare vad han menade när han kallade Petter för "jävla fucking jude". 

– För att klargöra en sak om mitt förra inlägg. När jag säger jude, då betyder det snål. Inte folket. Har inget emot judar....

Ken Ring utvecklar sedan sitt resonemang kring varför han väljer att gå till attack mot Petter just nu. 

– Han är en snål människa som alltid har en baktanke med allt han gör. Och det supportar inte jag. Jag är villig att sätta mig med han och prata. Och jag har även gjort fel mot han en gång. Men det var många år efter allt han gjorde mot mig. Och jag har bett om ursäkt. Det har inte han. Han hittar nya "hårda" rappare istället för att behålla hans street cred... Så FUCK hans jubileum. För det var vi som byggde han utan att få en krona. Nu vet ni.... Står tänder snett i gapet? Så klart. Peace, skriver Ken vidare. 

På Twitter skriver Ken Ring vidare att han har spelat in en disslåt om Petter, som aldrig har släppts. Det skulle inte vara första gången Ken gör just det. Tidigare har du i låten "Dissen" kunnat höra honom gå till attack mot bland annat Petter, Eye-N-I och Dogge Doggelito

"FUCK er alla"

Efter att tidningen Metro skrev att Ken Ring rasisthånade Petter så såg Ken rött. Via sin Facebook valde han än en gång att kommentera det hela.

– Nu får ni fan skärpa er! Jävla patetiska äckel. Är allt nu vill att mörda mig i media?? Har ni inte fattat att det inte går? Det finns ingen skillnad mellan människor. Alla är lika! Det är mina värderingar. Sen att jag kallar mina snåla vänner judar eller att jag kallar mina svarta vänner för negrer eller att jag kallar mina arabpolare för mussla. Det är fan mitt språk. Medan ni sitter och försöker sälja era lösnummer så sitter jag här i Afrika och lagar mat till två barn som inte ätit på tre dagar! Så FUCK er alla och FUCK er patetiska journalistik. Skriv istället om hur vi ska göra världen till en bättre plats för ALLA! Det är viktigast. Och det kommer jag alltid kämpa för, med judar, svarta, araber och alla som existerar på denna planet. Så vad ni än försöker säga om mig så kommer jag ändå laga färdigt maten till dessa pojkar. Medan ni tar er kaffe latte på söder och njuter av ett inlägg på min instagram. Låt mig avnjuta denna mat med några av världens mest fattiga barn och bara skita i er. För ni journalister är äckliga. Mina fans bär mig. Inte ni. Det har ni aldrig gjort. Och det är jag jävligt glad över. Over and out!, skriver han på sin Facebook, där du även kan läsa inlägget i sin helhet.  

Nyheter24 söker Ken Ring och Petter Alexis. 

Ken Ring "Dissen" 


Petter "Vinden har vänt"

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!