Paradise Hotel-deltagarnas heta nakenplåtning

Flickfotografen Bingo Rimér hade nyligen en het plåtning tillsammans med några Paradise Hotel-profiler.


"Som konstnär så får man göra hur man vill".

Bingo Rimér är ett original i särklass och gillar att gå mot strömmen. 

Läs om hans projekt med "arga och mulliga" tjejer här. 

Ingen kan ha missat att årets omgång av Paradise Hotel dragit igång. Deltagarna i år är färgstarkare än någonsin – och tre av de mest omsusade deltagarna var nyligen på besök hos flickfotografen Bingo Rimér för en minst sagt het plåtning

Det var Samir Jr Badran, Mia Helénoch Paulina "Paow "Danielsson som blev plåtade av Bingo. Bingo lade för ett tag sedan upp en bild på honom och Paulina Danielsson på Instagram. Han skrev då att trots deras markanta åldersskillnad så tycker han inte att det spelar någon roll. 

Bingo går emot "PK-Sverige"

"Jaaaa. Om det innebär att jag är en gubbsjuk gubbe så är jag det. Pullan är ju så bedårande söt och jag har verkligen saknat henne. @paulinadanielsson Jag är 38 år. När är man gubbsjuk? Min studio svämmar alltid över av unga tjejer och i min hjärna kommer jag alltid vara 25 år. Men om vi leker med tanken att jag skulle sätta en åldergräns på de tjejer som jag hänger med för att inte uppfattas som gubbsjuk i Pk-Sverige. Var går då gränsen tycker ni? Varför är det så tabu och upprörande", instagrammade flickfotografen. 

Bilderna visar ett glatt gäng som blir instruerade av Bingo.

När alla bilder släpps är ännu inte klart, men av smakproven vi fått kommer de troligtvis inte vara särskilt oblyga. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!