Nu svarar Eric Kissie.
1 av 2
Nu svarar Eric Kissie.
Utdrag från Erics blogg.
2 av 2
Utdrag från Erics blogg.

Snygg-Erics svar till Kissie – "Hon vill bara ha uppmärksamhet"

Erik Hagberg förklarar vad han egentligen menade med sin kommentar angående antalet sexpartners.


Följ Eric

 Här kan du följa Eric Hagberg.

Eric Hagberg, aka "snygg-Eric" hamnade minst sagt i blåsväder efter att ha uttalat sig om tjejer och sexpartners i ett av avsnitten i Paradise Hotel.

Händelsen utspelar sig vid polen då deltagarna börjar diskutera antalet sexparters de haft. Deltagaren Smail Alihodzic erkänner snabbt att han legat med uppemot 300 tjejer och möts då av hyllande kommentarer från de andra killarna. När sedan Jasmine Gustafsson berättar att hon legat med "cirka 30 stycken" sa Eric följande:

– Jag tycker att 30 stycken är fruktansvärt mycket för att vara tjej.

Uttalandet resulterade i en mediestorm och det riktades hård kritik mot deltagaren. Även från offentliga personer.

Kissies diss mot Eric

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson berättade nyligen på sin blogg att hon valt att se igenom alla avsnitten från Paradise. En sak hade dock fått henne att reagera – Erics kommentar.

– Kvinnor får göra exakt vad vi vill ifall några av er *host Eric* har missat det. Mer ligga åt kvinnorna! Nu hoppas jag att Eric inte får ligga alls efter programmet, rätt åt honom, skrev bloggerskan.

Men nu har Eric valt att gå ut med ett svar till både allmänheten och Kissie.

"Hon vill bara ha uppmärksamhet"

Nyheter24 tog ett snack med Eric för att få veta hur det ligger till och vad han egentligen menade med kommentaren.

– Jag har verkligen mått jättedåligt över det där. Folk har helt missuppfattat vad jag sa. Jag tycker att 30 personer inte bara är mycket för en tjej, utan mycket för en kille också. Så min syn på sex med fler än 30 personer var riktad mot båda könen. Absolut inte bara mot kvinnor. Sex är någonting fint som ska vara mellan två människor och ingenting som man bara gör "för att", säger han och fortsätter:

– Jag har en väldigt stark röst för kvinnor och mina största förebilder är min tvillingsyster och min mamma som alltid stått mig väldigt nära.

Hur känns det här med Kissie då?

–  Haha alltså jag skrattar åt henne. Jag visste inte ens vem hon var. Är hon en stor bloggerska? Jag tror att hon är ledsen över att inte längre få lika mycket uppmärksamhet som förut, och nu menar jag inte i antal bloggläsare utan i rampljus.

Har du fått kritik från någon annan offentlig person?

– Japp, Zara Larsson var och hackade på mig angående dejten jag var på i Paradise Hotel, hon tyckte att jag kändes stel. Men då vi båda har självdistans så urartade det till en rolig "twitter-beef". Zara verkar vara skön. Annat är det med Kissie som enbart söker uppmärksamhet.

Vad händer nu då?

– Jag hoppas verkligen att folk förstår vad jag egentligen menade. Sen så ska Zara få sin date. Kissie skrattar jag bara åt!

Utdrag från Erics blogg

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Swifts album slog Spotify-rekord

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

1 timme sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

2 timmar sedan
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

3 timmar sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

idag 07:16
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

idag 06:58
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.