Molly Sandén chattade med tidningen Aftonbladets läsare.
1 av 6
Molly Sandén chattade med tidningen Aftonbladets läsare. - Foto: Stellla Pictures / Jari Kantola
Hon fick bland annat en fråga om hur relationen till ex-pojkvännen Eric Saade ser ut idag.
2 av 6
Hon fick bland annat en fråga om hur relationen till ex-pojkvännen Eric Saade ser ut idag. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund
Molly tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo.
3 av 6
Molly tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo. - Foto: Andreas L Eriksson / Andreas L Eriksson
Danny blev utan tvekan Mollys kändiscrush.
4 av 6
Danny blev utan tvekan Mollys kändiscrush. - Foto: Stellla Pictures / Jari Kantola
Vilka kändisar har Molly hängt med i Hollywood? Jo, Robin Thicke är en av dem.
5 av 6
Vilka kändisar har Molly hängt med i Hollywood? Jo, Robin Thicke är en av dem. - Foto: Stella Pictures / J. Sharma/Bruja,PacificCoastNews
Hon har även hängt med skådespelaren Leonardo DiCaprio – men hon skulle inte kalla de för "så bra kompisar".
6 av 6
Hon har även hängt med skådespelaren Leonardo DiCaprio – men hon skulle inte kalla de för "så bra kompisar". - Foto: Stella Pictures / ER/FAMEFLYNET PICTURES

Molly Sandén: Har hängt med DiCaprio och Robin Thicke

Molly Sandén om relationen till ex-pojkvännen Saade, livet i USA och kändiscrushen.


Läs hela chatten här

Här kan du läsa Molly Sandéns chatt med Aftonbladets läsare. 

Under fredagen chattade popstjärnan Molly Sandén, 22, med tidningen Aftonbladets läsare och berättade bland annat hur relationen till ex-kärleken Eric Saade ser ut idag. Dessutom avslöjade Molly vilka Hollywoodkändisar hon hängt med. 

Signaturen Saga undrade vem som är Mollys kändiscrush – och svaret var förmodligen självklart. 

– Det vet du väl Saga? Han börjar på D och slutar på anny Saucedo, svarade Molly som bor tillsammans med pojkvännen Danny Saucedo i Los Angeles. 

"Har hängt med DiCaprio"

Läsaren Sara var nyfiken på Mollys vardag i Los Angeles, och framförallt på vilka Hollywood-kändisar som Molly har blivit kompis med i drömmarnas stad. 

– Haha. Alltid detta name-dropping... Jo men jag har hängt lite med både Leonardo DiCaprio och Robin Thicke men skulle inte säga att vi va så värst bra "kompisar", blev Mollys svar. 

Många är nog nyfikna på hur det ser ut mellan Molly och ex-pojkvännen Eric Saade. Signaturen Sara undrade hur relationen till Saade är idag.

– Jo men jag och Eric har en väldigt avslappnad relation idag. Vi hörs då och då och jag träffar fortfarande honom och hans familj ibland, svarade Molly. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.