Zara Larsson 50 Shades of Grey
1 av 5
Inte nöjd. - Foto: TT / Skärmdump
Zara Larsson svart och vitt
2 av 5
Zara Larsson har varit på bio. - Foto: TT bild
50 Shades of Grey
3 av 5
Och sett 50 shades of Grey. - Foto: Universal Pictures
50 Shades of Grey Jamie Dornan Christian Grey
4 av 5
Jamie Dornan som Christian Grey. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Zara Larsson
5 av 5
Zara Larsson. - Foto: tt bild

Zara Larsson sågar: "50 shades of shit"

"Oavsett om jag skulle bli fastbunden och beordrad i sängen så skulle aldrig min kille få tala om för mig vad jag ska äta".


Vår gamla, och ständiga, favorit Zara Larsson skapar nu nyheter genom att gå på bio. Zara har sett den kommersiella supersuccén "Fifty shades of Grey" – och hon är inte nöjd. Inte alls, faktiskt. Dels tycker hon att själva filmen är "förutsägbar och klyschig", skriver hon i sin egen blogg.

Dessutom är hon, som väldigt många andra, arg på hur BDSM framställs i filmen. Zara menar att huvudpersonen Christian Grey "är psykopat" och att det känns "som att författaren har försökt täcka över hans psycho-sidor med BDSM".

För, som hon skriver, "oavsett om jag skulle bli fastbunden och beordrad i sängen så skulle aldrig min kille få tala om för mig vad jag ska äta, vad jag ska ha på mig, vad jag får dricka, vem jag får prata med eller stalka mig. Det undergivna och dominanta rollspelet stannar där det ska stanna, i sovrummet (eller the red room) annars tror jag nog inte man mår så bra i en relation".

Hon avlutar helt enkelt sitt blogginlägg med att slå fast att det "deras förhållande är ju åt pipsvängen. Romantiserandet av detta är inte snyggt" och att det kanske bara är en film men att det fortfarande påverkar samhället. Samt att hon passar på att påpeka att det finns en massa andra sevärda filmer där ute, om nu någon trodde något annat.

Bild: TT

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du sett filmen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.