Måns Zelmerlöw  är ute på singelmarknaden.
1 av 3
Måns Zelmerlöw är ute på singelmarknaden. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Måns är redo att dejta.
2 av 3
Måns är redo att dejta. - Foto: Stella Pictures / David Sica / TT
Måns Zelmerlöw.
3 av 3
Måns Zelmerlöw. - Foto: STELLA PICTURES / Robert Eklund

Måns Zelmerlöw: Klart jag skulle dejta en kille

Måns Zelmerlöw är redo att dejta loss.


Det var när Måns Zelmerlöw, 28, var en av deltagarna i "Pluras kök" som han hasplade ur sig en riktig groda. Måns tyckte inte att homosexualitet är lika naturligt som heterosexualitet. Efter programmet gjorde Måns en pudel och bad om ursäkt.

Nu verkar Måns, som har varit singel sedan uppbrottet från tidigare flickvännen Azra Osmancevic, redo att dejta på nytt. Och han verkar inte bara ha tjejer i sikte. I Metros webb-tv-show "Fråga mig" så ser Måns till att inte stänga några dörrar.

"Om jag får feeling"

På frågan om han skulle kunna dejta någon av samma kön så svarar Måns:

– Ja, om jag får feeling så absolut. Det skulle jag kunna göra. Men som sagt, då ska jag ju få feeling också, säger Måns och tillägger:

– Är det så att jag skulle känna en dragning så kvittar det ju vilket kön det är. Om jag skulle känna dragning till en kille är det klart jag skulle dejta en kille, säger Måns Zelmerlöw till Metro.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

1 timme sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

3 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?