Duon Far & Son berättar att de dödade en pojke mot betalning.
1 av 2
Duon Far & Son berättar att de dödade en pojke mot betalning. - Foto: https://www.facebook.com/Far-Son-
Rapduon Far & Son.
2 av 2
Rapduon Far & Son.

TV4-profilerna: Vi betalade 52 000 kronor för att döda en pojke

TV4-profilerna Far & Son: "Vi betalade 6 000 amerikanska dollar för att tillsammans döda en Kambodjansk pojke". TV4 tycker att det är "djupt osmakligt".


Tidigare under tisdagen gick rapduon Far & Son, som utgörs av Frej Larsson och Simon Gärdenfors, ut med ett pressmeddelande där de berättade att de har skjutit ihjäl en pojke i Kambodja.

– När vi kom till Kambodja förra vintern fick vi ett erbjudande redan första dagen av en tuktuk-förare att för en större summa pengar skjuta en riktig person, säger Gärdenfors i meddelandet.

LÄS MER: Far & Son svarar efter misstankarna om osmaklig PR-kupp

"Betalade 6000 dollar för att döda en pojke"

– Jag är inte helt säker på att vi ens har begått ett brott eller vem som egentligen ska ha det på samvetet. Men vi sprang på tuktuk-föraren utanför hotellet samma kväll och skulle testa om erbjudandet faktiskt va på riktigt. Det hela slutade med att vi betalade 6000 amerikanska dollar för att tillsammans döda en Kambodjansk pojke, säger Frej Larsson.

Simon och Frej har under hösten varit aktuella i TV4:s program "Samhällsjudo", och TV4 tar starkt avstånd från duons brev.

LÄS MER: Ryssland anmäler Far och Sons gaybar

"Djupt osmakligt"

Branschtidningen Dagens Media har varit i kontakt med Anders Edholm på TV4:s pressavdelning.

– Jag tar för givet att det hela är ett skämt, men vi tycker att det här är djupt osmakligt. TV4 har ingenting med brevet att göra och håller just nu på och söker Simon och Frej för att prata med dem om saken. Vi vet ingenting mer i dagsläget, säger Anders Edholm till Dagensmedia.se.

LÄS MER: Hip hop-duon byggde bögklubb på Vladimir Putins strandtomt

/
/
/
PR
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

2 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

3 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.