Att vilja höra en låt av Anna Book eller Christer Sandelin kan bli en dyr historia.
1 av 7
Att vilja höra en låt av Anna Book eller Christer Sandelin kan bli en dyr historia. - Foto: Stella Pictures, Facebook. Bilden är ett montage.
Nattklubbschefen Martin Johansson har fått nog av att folk önskar låtar av DJ:n.
2 av 7
Nattklubbschefen Martin Johansson har fått nog av att folk önskar låtar av DJ:n. - Foto: Fameflynet Sweden / Sigge Klemetz
Martin Johansson, längst till höger, skänker alla pengarna oavkortat till Barncancerfonden.
3 av 7
Martin Johansson, längst till höger, skänker alla pengarna oavkortat till Barncancerfonden. - Foto: Stella Pictures / Robert Eklund
Martin Johansson med PR-gurun Dominika Peczynski.
4 av 7
Martin Johansson med PR-gurun Dominika Peczynski. - Foto: Stellapictures / Robert Eklund
Martin Johansson med vännen Payman. Martin ”Miss Inga” Johannson är nattklubbschef på Södra teatern samt dragshowartist.
5 av 7
Martin Johansson med vännen Payman. Martin ”Miss Inga” Johannson är nattklubbschef på Södra teatern samt dragshowartist. - Foto: Stella Pictures / Robert Eklund
Miss Inga har släppt singeln Partypatrullen ihop med Mange Schmidt och gör föreställningen It´s Motherfucking Teatime på Södran.
6 av 7
Miss Inga har släppt singeln Partypatrullen ihop med Mange Schmidt och gör föreställningen It´s Motherfucking Teatime på Södran. - Foto: Linnea Frank
Delar av föreställningen It´s Motherfucking Teatime på Södran syns även i Julgalan i Globen den 11 december.
7 av 7
Delar av föreställningen It´s Motherfucking Teatime på Södran syns även i Julgalan i Globen den 11 december. - Foto: Erik Lundback

På den här nattklubben kostar det 25 000 kronor att höra en Anna Book-låt

Det här är förmodligen bäst i år – nattklubbschefen Martin Johansson fick helt enkelt nog av att folk önskade Anna Book och Christer Sandelin.


Martin "Miss Inga" Johansson är nattklubbschef på Södra Teatern. Martin har tröttnat på att överförfriskade gäster önskar låtar i tid och otid av DJ:n.

– Julbordssäsongen har börjat. Dessvärre är det även högtid för förfriskade människor att se DJ's som en mänsklig Spotifylista... Men på Södran vänder vi för det mesta något miserabelt till något gott!, skriver Martin på sin Facebook.

Martins lösning på det hela är helt genial – vill du önska en låt kostar det hundra kronor. Och vill du höra något med Anna Book eller Christer Sandelin? Ja, då gäller det att hosta upp en hel del.



Vilken låt önskar folk oftast som du inte vill spela?

– Jag jobbar ju i första hand med att boka DJ och artister för Södra teatern, så lyckligtvis är detta inte min vardag. Men ibland händer det att jag hoppar in i båset på mitt pang eller på ett fnaskjobb ute i landet. Då önskar överförfriskade människor allt. Från första minuten man kliver på. Oftast en osmaklig radiohit de lyssnat på innan de gick ut, säger Martin till Nyheter24.

Martin Johansson. Fotograf: Erik Lundback.

Hur har reaktionerna varit på din Facebook-uppdatering?
– De flesta inom musikbranschen har hyllat mig likt Jesus, men det har absolut funnits en och annan landsorts-DJ som blivit sur. Många ”DJ´s” är tydligen helt okej med att bara vara en mänsklig Spotifylista.

Vilken låt skulle du aldrig spela ute – inte ens för 25 lax?
– Nu skänker vi ju alla pengar vi får in till Barncancerfonden, så bring it on! Om du degar så spelar vi! Gäller bara onsdagar och torsdagar efter våra julbord dock.

/
/
/
DJ
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du betala 25 000 för att höra en Anna Book-låt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

1 timme sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

1 timme sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

2 timmar sedan
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

2 timmar sedan
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?

Lyxlön för 12-barnsmamman Madeleine Ilmrud

2 timmar sedan
12-barnsmamman Madeleine Ilmrud, känd från TV4-programmet Familjen Annorlunda, försörjer sig idag som influencer. Något som ger henne riktigt bra betalt...