Filip Hammar och Fredrik Wikingsson levde loppan i Sibirien.
1 av 3
Filip Hammar och Fredrik Wikingsson levde loppan i Sibirien. - Foto: Robert Eklund / Robert Eklund
Duon var där för att spela in "Trevligt folk deluxe".
2 av 3
Duon var där för att spela in "Trevligt folk deluxe". - Foto: Robert Eklund
Filip Hammar var skakad efter bråket.
3 av 3
Filip Hammar var skakad efter bråket. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz

Filip och Fredrik i läktarbråk: Jag hörde hur det knastrade i näsbenet

Det blev ett omtumlande besök på läktaren för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.


Det var när Filip Hammar och Fredrik Wikingsson besökte Sibirien för inspelningen av Kanal 5:s "Trevligt folk deluxe" som det blev rejält livat. Duon besökte en match mellan Mongoliet och Japan, och på läktaren söps det rejält.

"Det mest hembrända jag någonsin har druckit"

– Man blir både lycklig och bestört när ens fördomar besannas. Vi kanske hade trott att det skulle vara stökigt på läktarna under C-VM i Sibirien. Det var det också. Alla drack något på läktarna som hette "Russian mayonaise", kanske det mest hembrända jag någonsin har druckit. Vi smakade ju också på det där. Det kändes som att man kunde tända eld på andedräkten efteråt. Helt sjukt, säger Wikingsson till Aftonbladet.

"It's normal"

Förutom krökandet så blev Filip och Fredrik vittnen till ett läktarbråk.

– Jag tror att skallningen skedde under matchen mellan Mongoliet och Japan. Då höll ena mannen på Mongoliet och den andra på Japan. Det här var märkligt. Jag hörde hur det knastrade i näsbenet på den ena. Det sjuka är att vi gick fram till han som fick näsan inskallad och han sa "it's normal". Frasen "it's normal" var också en reflektion av inställningen där. Man blir skallad och går vidare och ser på matchen, säger Wikingsson till Aftonbladet.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.

Jeremy Clarkson chockar med bild från Sverige: "Jag trodde aldrig..."

igår 15:13
Jeremy Clarkson och hustrun Lisa Hogan besökte Sverige och Danmark – och en bild från parets semester väckte starka reaktioner hos de engagerade följarna...

Vill ta Norrbotten "ut i världen"

igår 14:46
Artister med rötterna i Norrbotten, Sápmi och de nationella minoriteterna ska lyftas i Norrbottensmusikens nya permanenta verksamhet Norrbotten World. Det beskrivs som ett "verktyg för att ta Norrbotten ut i världen och dessutom välkomna världen till Norrbotten".

Tv-toppen: Flest ville se Anjas seger

igår 14:36
Finalen i SVT:s "Mästarnas mästare" sågs av flest tittare förra veckan. 1,4 miljoner ville se Anja Pärson ta hem hela kalaset. Tvåa på listan är TV4:s Masked singer".