Kent Ekeroth älskar Game of Thrones.
1 av 6
Kent Ekeroth älskar Game of Thrones.
Sedan 2014 har Kent Ekeroth fått serien spolad för sig.
2 av 6
Sedan 2014 har Kent Ekeroth fått serien spolad för sig. - Foto: Fredrik Persson/TT BILD
Den 25 april är det premiär för den sjätte säsongen. Så här såg det ut under den tredje säsongen.
3 av 6
Den 25 april är det premiär för den sjätte säsongen. Så här såg det ut under den tredje säsongen. - Foto: HBO/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Emilia Clarke i den andra säsongen av Game of Thrones.
4 av 6
Emilia Clarke i den andra säsongen av Game of Thrones. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Emilia Clarke i den tredje säsongen av Game of Thrones.
5 av 6
Emilia Clarke i den tredje säsongen av Game of Thrones. - Foto: HBO/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Under den andra säsongen av Game of Thrones såg det ut såhär.
6 av 6
Under den andra säsongen av Game of Thrones såg det ut såhär. - Foto: HBO/PLANET PHOTOS / HBO/PLANET PHOTOS

David, 29, vill spoila varje Game of Thrones-avsnitt för SD-toppen Kent Ekeroth

– Gör livet sämre för Kent Ekroth genom att spoila varje avsnitt för honom innan han själv hinner se det, skriver kampanjens grundare David.


Den 25 april är det säsongspremiär av den sjätte säsongen av "Game of Thrones". En som verkligen är ett fan av serien är Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth, 36.

Men sedan år 2014 har Kent fått flera avsnitt av serien spoilade för sig. Det har David Borg, 29, sett till. David bor i Stockholm och driver eget företag inom kommunikation och försäljning. För två år sedan drog han igång kampanjen #‎spoilaförenrasist‬.



"Kanske ger han upp sin vidriga människosyn"

– Gör livet till det sämre för Sverigedemokraten Kent Ekroth genom att spoila varje avsnitt av Game of Thrones för honom innan han själv hinner se det. Maila honom på kent.ekeroth@sverigedemokraterna.se eller här på Facebook. Kanske att han en dag ger han upp sin vidriga människosyn och bara vill njuta av bra TV-serier utan spoilers, skriver David på sin Facebook.


Hur kom du på idén?
– Jag fick idén när en korkad bekant spoilade ett avsnitt av Game of Thrones på sin Facebook-status. Jag hade redan sett avsnittet och tog inte alls illa vid mig men Kent Ekroth som tydligen var Facebookvän med honom blev väldigt illa berörd. Det förstörde såklart hans dag, då tänkte jag att det skulle vara en bra idé att förstöra han och andras rasisters dagar lite oftare, säger David till Nyheter24.

Vad har du fått för reaktioner?
– Bara positivt, mycket skratt och en del handling hoppas jag. Man kan faktiskt maila andra Sverigedemokrater och andra TV-serier, säger David till Nyheter24.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!