Kanye West och Kim Kardashian har nog en hel del lyckade dejter bakom sig.
Kanye West och Kim Kardashian har nog en hel del lyckade dejter bakom sig. - Foto: Stella Pictures / CYRIL MOREAU / BESTIMAGE

Det här tycker killar och tjejer är viktigast på en dejt

Ska du på en dejt i helgen och har panik över hur du ska förbereda dig?


Det är dejtingsidan Match som har undersökt hur svenska singlar förbereder sig inför en dejt – allt från att googla sin dejt, hur viktigt det är att ha städat hemma och får man prata om gamla ex på första dejten?

Hela 44% av männen tycker att städning är det viktigaste inför en dejt – medan 34% av kvinnorna hellre satsar på att ha en perfekt outfit på sig.

Både killar och tjejer städar hemma innan de ska iväg på dejt – ifall det blir hemsläp...

Ett så kallat helkroppsprogram med dusch, peeling, tandborstning och nagelvård ligger också högt upp på listan för kvinnorna. Både män och kvinnor tycker att det är viktigt att ha fräsch andedräkt – så se till att skippa den där kebaben och Ferneten precis innan dejten...

Väl på dejten verkar både män och kvinnor i undersökningen överens om att samtalsämnen man ska skippa på dejten är gamla ex (72 %), politik (39 %), pengar (34 %) och religion (28 %).

Snacka inte om gamla ex...

Skippa att prata om pengar också...

Prata religion är också ett big no no.

Andra grejer som går bort är att kolla mobilen för mycket, vara oförskämd mot folk man möter och lukta svett.

Se till att tjacka en bra deo innan dejten.

Att kolla upp sin dejt på sociala medier är väldigt vanligt – hela 77% använder sig av Facebook för att kolla upp sin dejt.

Tittut.

Även Google och Instagram luskas det på. Det män är nyfikna på är intressen medan kvinnor är mest intresserade av ålder och profilbilder.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?

Försenad Madonna stämd – igen

Madonna har återigen blivit stämd inför domstol av konsertbesökare som tycker att en spelning startade för sent.

GVFÖ-Kalle och partnern första samkönade paret att adoptera

Kalle Norwald är en av experterna i "Gift vid första ögonkastet". Nu berättar Kalle att han och hans partner var det första samkönade paret i Sverige att få sin ansökan om gemensam adoption godkänd utomlands.

Anne Hathaway: "Behövde hångla med tio killar"

Nu är hon en filmstjärna, men i början av sin karriär kände sig Anne Hathaway utsatt – bland annat fick hon genomgå ett "kemitest" och hångla med flera tänkbara motspelare. Jag tyckte att det var jätteäckligt, säger hon i en intervju.

Tommy Körbergs ord om sin fru Anne-Charlotte: "Klipp bort det här"

Tommy Körberg gästar Malou von Sivers intervjuprogram Malou möter på TV4. I programmet börjar Tommy berätta om sin fru Anne-Charlotte – men hejdar sig sedan...