Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter är gäst i Laila Bagges program "Rum för dig".
1 av 3
Sean Banan, eller Sina Samadi som han egentligen heter är gäst i Laila Bagges program "Rum för dig". - Foto: David Sica / David Sica
I programmet berättar han om den dramatiska händelsen.
2 av 3
I programmet berättar han om den dramatiska händelsen. - Foto: Roger Tillberg
Han lyckades fly från kidnapparna.
3 av 3
Han lyckades fly från kidnapparna. - Foto: David Sica / David Sica

​Sean Banan kidnappades: Jag blev misshandlad i två dygn

I Laila Bagges program "Rum för dig" berättar artisten Sean Banan om den dramatiska kidnappningen han utsattes för.


Sean Banan, 31, som egentligen heter Sina Samadi, är gäst i Laila Bagges nya inredningsprogram "Rum för dig". Där berättar han att han som 18-åring blev kidnappad. Under den här tiden bodde Sean i Göteborg och i programmet berättar han att han tappade kontrollen vid flera tillfällen.

– Det pågick i många år. När jag var 18-19 år gammal hamnade jag på fel tid vid fel plats med fel människor. Jag blev misshandlad och tagen mot min vilja i mer än ett dygn, två dygn kanske, säger han i "Rum för dig", skriver Aftonbladet.

Han berättar att han lyckades fly från kidnapparna.

– Pappa plockade upp mig och skickade mig till Stockholm och där började jag använda smeknamnet Sean. Det är inte många som vet om det här. Det är första gången jag berättar det på svensk tv. Mitt riktiga namn är Sina, säger han i "Rum för dig", skriver Aftonbladet.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här visar Tuva Novotny upp döttrarna

1 timme sedan

Nicci Hernestig triggervarnar sin senaste kroppsbild

2 timmar sedan
Nicci Hernerstig, 24, publicerade nyligen en bild som hon valde att lägga en triggerwarning på. "9 veckor...", skrev hon till bilden.

Detaljen i nya bilden på Mark Levengood och Jonas Gardell: "Är det inte...?"

2 timmar sedan
Det har gått mer än ett år sedan Mark Levengood och Jonas Gardell meddelade att de skulle gå skilda vägar. Men skilsmässan till trots så är ett av Sveriges mest kända ex-par än idag goda vänner.

"Trädgårdstider"-profilens Instagram plötsligt borta

2 timmar sedan
Hundratusentals svenskar bänkar sig framför "Trädgårdstider" varje vecka och SVT-programmet engagerar många i sociala medier. Men nu har en av "Trädgårdstider"-profilerna, som hade 96 000 följare, plötsligt försvunnit från Instagram.

Allt om Dante Zia: Partner, längd och familj

2 timmar sedan
Dante Zia är en svensk kock och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Zia.

Zara Larssons konsert hotas av väderkaos

2 timmar sedan
Zara Larssons konsert i Dubai på torsdagskvällen hotas av väderkaos. Staden har de senaste dagarna drabbats av regnoväder och massiva översvämningar, flygplatsen och skolorna är stängda och befolkningen uppmanas att hålla sig inomhus.