Jens Hultén har spelat Seth Rydell i Johan Falk-filmerna.
1 av 4
Jens Hultén har spelat Seth Rydell i Johan Falk-filmerna. - Foto: Leif R Jansson / TT
Jens gästar Nemo Hedéns podcast – och där avslöjar han framtiden för den folkkära karaktären.
2 av 4
Jens gästar Nemo Hedéns podcast – och där avslöjar han framtiden för den folkkära karaktären. - Foto: Henrik Montgomery/TT
Jens Hultén ser gärna en spinoff på karaktären Seth Rydell.
3 av 4
Jens Hultén ser gärna en spinoff på karaktären Seth Rydell. - Foto: Stella Pictures / Sigge Klemetz
Jens tycker själv att karaktären Seth Rydell är "helt dum i huvudet".
4 av 4
Jens tycker själv att karaktären Seth Rydell är "helt dum i huvudet". - Foto: Henrik Montgomery/TT

Johan Falk-stjärnans avslöjande om Seth Rydell lär göra fansen galna

Jens Hultén som spelar Seth Rydell i Johan Falk-filmerna avslöjar framtiden för den svenska filmvärldens bad boy nummer ett.


Skådespelaren Jens Hultén, 52, känner de flesta igen som Seth Rydell i Johan Falk-filmerna.

För den som inte kan få nog av Seth så kommer det här helt fantastiska nyheter – när Jens gästade Nemo Hedéns podcast "Nemo möter en vän" så berättade Jens om de framtida planerna för den folkkära karaktären.


I podcasten får Jens frågan om han kan tänka sig att spela in några fler Johan Falk-filmer – och svaret får oss att jubla.

– Det kommer inte att bli några fler Johan Falk-filmer, men jag skulle vara jävligt förtjust i att göra en fortsättning på Seth Rydell, säger Jens och fortsätter:

– Det finns ju samtal om det, det är inte helt taget ur luften. Det finns ju en spekulation om att det ska kunna göras. Jag ska inte säga mer, men definitivt, för jag tycker att karaktären är värd det. Och då tänker jag på serier som "Sopranos" och "Breaking Bad" där man bevittnar den här antihjälten. Ingen av dom där gubbarna är ju särskilt nice egentligen, men vi gillar dom trots deras fel och brister.

Jens Hultén som Seth Rydell.

Men en spinoff med den svenska filmvärldens bad boy-karaktärer Gunvald Larsson och Seth Rydell tillsammans är ingenting som lockar Jens.
– Det blir ju som Batman och Superman. Det blir bara larvigt, säger Jens i "Nemo möter en vän".

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du se mer av Seth Rydell?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

1 timme sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

2 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

2 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

3 timmar sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

3 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.