- Foto: https://www.instagram.com/kissies/

Kissie har en ny pojkvän – och en läsare kan inte hantera det

Det finns bittra och missunnsamma människor överallt. Nu har bloggerskan Kissie råkat ut för en av dom...


Alexandra "Kissies" Nilsson, 25, är nykär. Nyligen avslöjades det att hon och Andreas Hellmers, 35, är ett par. De träffades genom Tinder och på Instagram har Hellmers berättat om sina känslor för bloggerskan.

Även Kissie har nu i sin blogg berättat om sitt nya förhållande, och hon visade även upp en nyckelknippa med nycklar hem till Andreas.

Men alla verkar inte glada för Kissies nya kärlek. I sin blogg visar nu Kissie en kommentar som hon fått av en rejält bitter läsare:

”Hoppas hon sköter denna relationen nu då, och inte springer på krogen, tar selfies, reser utomlands o festar loss, säger att hon hatar alla hjärtans dag, inte behöver någon man osv.. Det är nog anledningen att alla killar tidigare har sprungit så långt de kan… Skulle jag gjort iallafall.”

Kissie skriver att hon suckade högt när hon läste kommentaren, och sedan läxar hon upp den sura läsaren, och berättar bland annat Andreas aldrig skulle hindra henne att göra något och att hon inte behöver en man för att klara sig i livet.

"Jag känner likadant, jag skulle aldrig hindra honom från att leva sitt liv heller. För vem är jag att hindra en människa att leva sitt liv, för jag inte är nöjd med hans val? Nej det funkar inte så", skriver hon och fortsätter:

"Jag klarar mig själv om jag så vill. Jag kommer aldrig vilja känna att jag inte klarar mig utan en man, för jag är en stark kvinna. Jag vill däremot känna att jag vill leva med en man som gör mig lycklig, inte som betalar mina räkningar. Förstår ni skillnaden? Jag vill vara med en man av rätt anledningar, och dom anledningarna ska vara för man är kär och lycklig", skriver hon bland annat i sin blogg.


Andreas, 35, är Kissies nya pojkvän

Vill du ha fler nyheter från Nyheter24? Ladda ner vår app!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.