Så blir du bäst på att ha sex
Time for sexy time... ;) - Foto: Thumblr

15 steg för att bli bäst i sängen

Träffat en ny heting men känner dig lite osäker på hur det ska gå till i sängen? Eller vill du bara fila upp dina skills? Nyheter24:s Quetzala Blanco ger dig de rätta tipsen.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

1. Välj rätt

Ligg bara med folk som du tycker är riktigt heta och är attraherad av. Fundera över vad din typ är och operera därefter. Då slipper du bli besviken, och halva jobbet är redan gjort.

2. Slappna av

Var stolt över din kropp. Även om du har sämsta självförtroendet – fake it till you make it. Svanka, ta på dig själv och visa vad du gillar. Även om man själv stör sig på sin bilring så har förmodligen din partner helt andra saker att tänka på.

3. Boosta

Både killar som tjejer ÄLSKAR om du är skitkåt och visar det, att du inte kan få nog av din partner. Bekräfta hen hela tiden rent fysiskt så blir det nog bra. Boosta din partner. Ge hen komplimanger, och sex-messa även utanför sängen.

4. Prova allt

Minst tre gånger. Visst, det är klart att man inte ska göra något som man är osugen på, men tveka inte att prova på nya saker eller ställningar. Börja mjukt – du behöver inte bli uppspikad på ett sexkors på första dejten men inte heller banga alla annorlunda förslag...

5. Sluta tyck att saker är äckligt

Sluta lås dig i onödan! Typ “Jag hatar analsex för jag hade en dålig upplevelse på lägret -94", "jag måste ha lampan släckt för jag har en bristning på låret" eller "Jag skulle aldrig svälja för blabla”.

6. Du ska älska kuken / fittan

Ni som är rädda för kuken / fittan – tråkiga ligg. Citat enligt min killkompis “Hon ska verkligen dyrka kuken”. Samma sak gäller självklart det motsatta könet!

7. Kommunicera

Säg hur du vill ha det. När det är bra – uppmuntra. Förklara i detalj hur skönt det är. Vad gillar hen? Vad gillar hen inte? Fråga. Be hen visa hur hen vill ha det.

8. Spotta

Ja, inte i hens ansikte kanske. Men det kan aldrig vara för mycket saliv. Ös på. Ju blötare, desto bättre.

9. Ligg mycket

Övning ger färdighet. Det är lite som en fältstudie. När man har legat med tillräckligt många så vet man ungefär hur det ska vara och så kan man målgruppsinrikta sina skills i sängen. Är det tråkigt eller dåligt – avbryt och gör något annat istället.

10. Gnäll inte

Om något känns off – säg fan INTE det! Visa istället hur du vill ha det.

11. Storleken betyder inte ett skit

Det viktigaste är att veta vad du håller på med och är självsäker.

12. Ingen död sill

Om du har dina händer fria så gör du något fel. Dina händer ska alltid vara upptagna med något på din partners kropp.

13. Använd glidmedel

Allt blir bättre med glidmedel. Ge din kille ett handjobb eller en avsugning med glidmedel och det är som att en ny värld öppnas.

14. Skål!

Om du dricker alkohol – ta ett glas champagne. Det handlar inte om att bli redlös (osexigt) men alla oavsett ålder (ja, över 18 alltså) och kön blir liksom lite mer pirriga och pepp helt enkelt.

15. Fråga först

Vill du ha analsex – fråga eller treva lite, du ska definitivt inte smacka in den boom. Man behöver inte heller sätta sig i killens ansikte utan förvarning så han inte kan andas. Och så vidare. Sex ska vara kul, inte någon överraskningsfest. Så hinta lite innan. Eller fråg

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sanna Guidetti hånar manliga Robinsonprofilen med ny bild

Allt om Sebastian Tadros: Ålder, familj och Marcus & Martinus

1 timme sedan
Sebastian Tadros är en svensk influencer och Youtube-profil. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnskottet? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Tadros.

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

1 timme sedan
Levin Larsson vann Farmen 2024 och kommer nu att köpa sina föräldrars gård. Han har nu gett ett glädjande besked om framtiden när det kommer till att göra mer tv.

Lasse Kronér leder allsång i sommar

1 timme sedan
Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

2 timmar sedan
Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

2 timmar sedan
Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.