Guy Richie, till vänster i bild, har fått ett av de så kallade interimsavtalen med ny casting-beteckning från Sag-Aftra. Arkivbild.
Guy Richie, till vänster i bild, har fått ett av de så kallade interimsavtalen med ny casting-beteckning från Sag-Aftra. Arkivbild. - Foto: Kirsty Wigglesworth

Guy Richie får undantagsavtal från Sag-Aftra

Fackförbundet Sag-Aftra har delat ut flera så kallade interimsavtal till film- och tv-projekt under den annars pågående strejken i Hollywood.


En av filmerna som tilldelas ett sådant undantag är Guy Ritchies än så länge obetitlade film, skriver Deadline.

Det är första gången som fackföreningens lista över interimistiska avtal innehåller två definitioner av vad medlemmarna får och inte får göra. Enligt Sag-Aftras hemsida tillåter dessa definitioner "medlemmar att provspela och/eller delta i förhandlingar om casting för dessa produktioner, men får ännu inte resa, repetera eller på annat sätt börja tillhandahålla tjänster för produktionen".

Även Destry Allyn Spielbergs regidebut "Please don't feed the children" har fått ett av undantagsavtalen. Sedan strejken utlystes har Sag-Aftra beviljat drygt hundra interimsavtal till olika produktioner.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!