Anis Don Demina får ta emot priset för årets stjärnskott av förra kulturministern Amanda Lind (MP) på Guldörat-galan.
Anis Don Demina får ta emot priset för årets stjärnskott av förra kulturministern Amanda Lind (MP) på Guldörat-galan. - Foto: Christopher Lanaway/Bauer Media

Årets stjärnskott: Anis Don Demina

Den nya karriären går bra för Anis Don Demina. Artisten utsågs till årets stjärnskott på Guldörat-galan efter bara sex månader på nya radiojobbet. Jag är jättesmickrad och tacksam, säger han.


Anis Don Demina får priset för radioprogrammet "NRJ morgon" som han började med så sent som i april i år.

— Framförallt har det varit väldigt kul. Mina kollegor är så duktiga och tillsammans gör vi något som jag märker att folk uppskattar, säger han.

Anis Don Demina sänder morgonshowen i NRJ med Basse Widman och Sofia Wistam. Även om artisten har haft en egen Youtubekanal och varit programledare i tv tidigare är radio något nytt.

— Jag kände producenten sedan innan och jag visste att han är väldigt duktig och rent tidsmässigt så har jag inga problem med att gå upp tidigt. Vi är ett roligt gäng och formar en produkt vi är väldigt stolta över, säger Anis Don Demina.

Priset Guldörat delas ut i en rad kategorier och belönar radioprogram och poddar. Galan hålls under onsdagskvällen, men tjuvstartade med priset till Anis Don Demina, som han fick ta emot av förra kulturministern Amanda Lind (MP).

Dessutom fick podcastprofilerna Hannah Widell och Amanda Schulman ta emot årets hederspris.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!