Britney Spears memoarer 'The woman in me' släpptes i slutet på oktober och har sålt bra, men än så länge inte bäst av alla kändisbiografier. Arkivbild.
Britney Spears memoarer 'The woman in me' släpptes i slutet på oktober och har sålt bra, men än så länge inte bäst av alla kändisbiografier. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Spears memoar sålde en miljon ex på en vecka

Popstjärnan Britney Spears memoarer "The woman in me" har under den första veckan sålt cirka 1,1 miljoner exemplar i hemlandet USA. Det rapporterar bland andra Deadline.


"Jag lade ned mitt hjärta och själ i mina memoarerna och jag är tacksam till mina fans och läsare runt om i världen för deras orubbliga stöd", sade sångerskan i ett pressmeddelande från sitt förlag Gallery Books, en del av bokjätten Simon & Schuster.

Boken, som även finns på svenska, släpptes i USA den 24 oktober och hajpades av Spears på Instagram, där hon skrev att "The woman in me" var "den bäst säljande kändismemoaren i historien".

Hittills stämmer det inte riktigt, då den sålt sämre än vad Prins Harrys "Spare" gjorde under sin första vecka.

Däremot, noterar Deadline, har boksläppet förhöjt strömmandet av Spears musikkatalog, med en ökning på 24 procent i USA bara under en vecka.

TT
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!