De manliga deltagarna i 'Love is blind Sverige' tillsammans med programledaren Jessica Almenäs. Pressbild.
De manliga deltagarna i 'Love is blind Sverige' tillsammans med programledaren Jessica Almenäs. Pressbild. - Foto: Johan Paulin/Netflix

”Love is blind Sverige”-återförening bjöd på dramatik

Den svenska versionen av det sociala tv-experimentet "Love is blind", där singlar som söker kärleken får dejta varandra utan att se hur den andra ser ut, har precis gått i mål.


Love is blind Sverige återträffen

Tre par sade i den första säsongen av Netflixserien ja till varandra vid altaret, ett par sade nej och ett par bröt förlovningen före bröllopet.

På söndagskvällen släpptes ett så kallat återföreningsavsnitt – och för den som ännu inte sett avsnittet kan det vara klokt att sluta läsa här.

Avsnittet utvecklade sig nämligen till ett riktigt drama där såväl oväntade graviditeter som nya par presenterades. Det har ryktats om att deltagaren Sergio skulle ha ett barn i Barcelona, något som han avfärdade i avsnittet. Dock har han ett barn i Sverige som han inte visste om.

Dessutom är ett till på väg – Amanda som Sergio i "Love is blinds" bröllopsavsnitt sagt ett rungande ja till är också gravid.

TT
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!