Artisten Sean 'Diddy' Comb syns i en film från 2016 misshandla sin dåvarande flickvän. Arkivbild.
Artisten Sean 'Diddy' Comb syns i en film från 2016 misshandla sin dåvarande flickvän. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Film visar Sean Diddy misshandla partner

I en övervakningsfilm från 2016 syns artisten Sean "Diddy" Comb misshandla sin dåvarande flickvän Cassie Ventura, enligt CNN. Filmen stärker Venturas anklagelser mot artisten.


Combs stämdes av sin exflickvän Casandra "Cassie" Ventura för våldtäkt och övergrepp i november 2023. De båda nådde senare en förlikning och Combs har nekat till anklagelserna.

Nu har CNN publicerat en film, som enligt tv-bolaget, ger Venturas version av vad som hände stöd. Enligt CNN ser man hur Sean Diddy misshandlar den dåvarande flickvännen på ett hotell 2016. I en korridor attackerar han Ventura så hon faller till marken varpå han sparkar henne och släpar henne runt i korridoren.

Flera kvinnor har stämt Combs och anklagat honom för att ha utsatt dem för sexuella övergrepp och flera rättsprocesser pågår.

Dessutom har en producent, Rodney Jones, anklagat Combs för att bland annat ha tafsat på honom och tvingat honom att ha sex med prostituerade. Combs advokat har hävdat att det finns "överväldigande, obestridliga bevis" för att anklagelserna är lögner.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!