Dilara Asardag och Anna Sendra ser fram emot kvällens konsert på Friends arena.
Dilara Asardag och Anna Sendra ser fram emot kvällens konsert på Friends arena. - Foto: Mikael Widerberg/TT

Fansen inför kvällens show: "Otrolig upplevelse"

2020 skulle hon få se Taylor Swift live. Då blev konserten inställd på grund av pandemin. I dag finns det ingenting som stoppar Anna Sendra. Det kommer att bli en helt otrolig upplevelse, säger hon i solen utanför Friends arena i Solna.


Spanjorskan Anna Sendra, som bor i Finland, har tagit med sig bästa kompisen Dilara Asardag till Sverige för att se pingstaftonens spelning med Taylor Swift.

— Det här är verkligen jättestort för mig. Jag hoppas verkligen att det här blir en kul kväll, säger Anna Sendra.

Dilara Asardag, från Cypern, är inte ett lika stort Swift-fan som sin vän.

— Men det ska bli jättekul. Det är fantastiskt här, alla är snälla och vädret är otroligt, säger hon.

Anna och Dilara ser Swift live för första gången. För Emelie Geijer blir det andra gången i livet hon ser sin stora idol. Men hon har nästan en känsla av att ha varit på fler spelningar.

— Jag var här i går också och då var det jättebra. Men jag har följt turnén sedan den började i mars 2023 så jag har som en parasocial relation till hela turnén. Så det känns konstigt att i verkligheten se scenen som jag har sett i min telefon. I dag ser jag fram emot att få dela den här upplevelsen med mina Swiftie-kompisar, säger hon.

Uppemot 60 000 människor väntas till Friends arena för kvällens konsert, den andra av totalt tre med den amerikanska världsstjärnan.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!