Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine tog revansch med sin strandbild... - Foto: Charles Guerin/AP/TT Bild, Mikael Fritzon/TT Bild

Prinsessan Madeleines kaxiga strandbild: "Vissa..."

Prinsessan Madeleine delade en bild på sina sociala medier – som snabbt blev en het snackis...


Det var för lite mer än ett år sedan som kungahuset meddelade att prinsessan Madeleine och Chris O'Neill skulle flytta hem till Stockholm i augusti 2023. 

Detta efter att Madeleine och Chris beslutet att familjen tills vidare ska vara bosatt i Sverige. Bakom sig skulle de lämna lyxlivet i Florida, där de bott de senaste åren, för ett liv i Konungens hovstall intill Strandvägen.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills bostad på Östermalm i Stockholm. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Planen var att prinsessan Leonore och Prins Nicolas under hösten skulle börja i skolan, medan prinsessan Adrienne skulle gå i förskola. Så blev det inte. 

Sommaren 2023 så avslöjade Expressen att hela familjens flytt blivit uppskjuten till år 2024. Uppgifterna bekräftades då av hovets informationschef Margareta Thorgren.

– Anledningen är varken ett migrationsärende, husförsäljningen, eller någonting sådant. Det är helt enkelt att tiden för familjen med allt som en flytt innebär, den har varit lite för kort, sa hon till tidningen.

Prinsessan Madeleine flyttar hem igen

Teorierna har varit många kring varför flytten har dröjt. Tidningen Svensk Dams chefredaktör Johan T Lindwall tror att en anledning till att paret flackat runt så mycket och bott i både Sverige, USA och Storbritannien har varit för att Chris vill slippa rampljuset. 

Att flytten till Stockholm dröjt så tror Lindwall har att göra med Chris O Neill, som får ses som en form av stoppkloss i sammanhanget.

Prinsessan Madeleine och Chris O' Neill. Bildkälla: Mikael Fritzon/TT Bild

Lindwall har svårt att se hur Chris skulle vänja sig vid Stockholm, och i en intervju har Lindwall berättat att Chris brukade beklaga sig över all uppmärksamhet han drog till sig. Att de valde att flytta till USA var enligt Lindwall också för att slippa nyfikna blickar.

– När Madeleine och Chris från början flyttade till USA var det för att få ett mycket mer anonymt liv än hemma i Stockholm. Både Madeleine och Chris upplevde det som jobbigt varje gång de rörde sig hemma på Östermalm och i princip alla vände sig om och tittade med stora ögon. I Florida slapp de det, sa Lindwall till tidningen.

Prinsessan Madeleine delade strandbild på Chris O'Neill

På sociala medier brukar prinsessan Madeleine dela med sig av bilder på familjen, och både barnen och Chris brukar hamna framför kameran. 

Under Halloween klädde "Madde" och Chris ut sig till karaktärerna i Yellowstone, medan barnen valde att klä sig som prinsessor och spöken. Just Halloween-bilderna är en tradition för familjen, och utöver det så uppdaterar alltid Madeleine när något av barnen fyller år.

Men den senaste påskbilden på Madeleine väckte genast reaktioner – detta då både Chris O' Neill och prins Nicolas saknades i påskhälsningen. Något som en del följare valde att kommentera.

På Instagram Story så la prinsessan Madeleine senare ut en bild där hon avslöjade varför Chris och Nicolas inte varit med på bilden.

"Vissa killar vill bara hänga i bakgrunden...", skrev hon till bilden på Chris och Nicolas som gick barfota på stranden.

Prinsessan Madeleine la ut den här bilden på Chris och sonen Nicolas. Bildkälla: Instagram/Princess_madeleine_of_sweden

Följarnas undran om prinsessan Madeleines ansikte

Det var inte den enda detaljen i påskbilden som väckte reaktioner hos följarna. Flera kommentarer kom även att handla om prinsessan Madeleines ansikte på bilden. 

Det var något som både svenska och internationella följare reagerade på.

"Varför ser Madeleines ansikte så konstigt ut?", "Jag känner inte igen henne" och "Vad har hänt med prinsessan Madeleines ansikte?" var några kommentarer. Andra kommentarer handlade om att bilden helt enkelt var dålig överlag. 

Reaktioner på prinsessan Madeleines påskbild. Bildkälla: Instagram

Vi tycker i alla fall att prinsessan var precis lika fin som vanligt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!