Sofia Hellqvist bloggade om sitt liv i New York.
1 av 2
Sofia Hellqvist bloggade om sitt liv i New York. - Foto: Patrick van Katwijk / Patrick van Katwijk, Faksimil I staden som aldrig sover. Bilden är ett montage.
Bloggen har nu raderats.
2 av 2
Bloggen har nu raderats. - Foto: Patrick van Katwijk / Patrick van Katwijk

8 saker vi har lärt oss av Sofia Hellqvists hemliga blogg

8 lifehacks att sno från Sofia Hellqvists blogg. Eller inte...


Sofia Hellqvist levde uppenbarligen loppan i New York. Sofia, som gifter sig med prins Carl-Philip den 13 juni, bloggade om sitt festkantade liv i New York.

Så vad kan vi dra för lärdomar av Sofia Hellqvists liv i bloggen "I staden som aldrig sover"? Jo, bland annat lär vi oss att kvinnor älskar Johnny Depp, att mörka vakande vakter kanske är ensamma och att man alltid ska tacka nej till droger.

1. "Vi hade precis anslutit oss till kön där den stora mörka vakten vakar. Han kan endast formulera en mening, ONLY RESERVATIONS. Han är inte vår vän, undra om han egentligen är någons vän?"
Bildkälla.
Lärdom: Mörka vakande vakter kanske inte har några vänner.

2. "Att vara kvinna i NY är till en fördel, ta det inte fel men här vill männen vara en till lags. Både på gott och ont. Vi stod mitt på gatan handfallen med bagage som vägde 3 ggr mer än oss själva, Plötsligt stod där tre män till vår förfogan. Vi tackar och niger!"
Bildkälla.
Lärdom: Män är jättestarka!

3. "Med brådskande steg, stegade vi iväg från vårt dansande sällskap sprang vi rakt in i famnen på Chandler Bing! (Matthew Perry) Killen i Vänner. It looked like he had a bad hair day."
Bildkälla.
Lärdom: Matthew Perry kan vara ful i håret.

4. "New York City. I staden som aldrig sover."
Bildkälla.
Lärdom: New York sover aldrig. Slut med New York.

5. "Där satt vår man, han som de flesta tjejer har fantiserat om någon gång, Johnny Depp! Wow, många har man träffat men han är vår absoluta elit”.
Bildkälla.
Lärdom: Kvinnor älskar Johnny Depp.

6. "Just denna kväll firade Mark Wahlberg sin födelsedag där. Han var lugn och soft! Det var inte vi. Vi roade oss med vårt gäng, sjöng karaoke och rockade stående på sofforna”
Bildkälla.
Lärdom: Mark Wahlberg är soft.

7. "Det piper till igen! Butter, Lafayette St between Aastor and 4th St, the place to bee on monday!! Hmm what to do, what to do? Vi tittar på varandra, ler, ord behövs inte. Vi byter om.! Plötsligt var vi oskulder igen men dessa togs snabbt av vår första Margarita".
Bildkälla.
Lärdom: Margarita är nästan som sex!

8. "En vacker och lite avtrubbad tjej rycker tag i Camilla och undrar om hon vill följa med in på toaletten för att "take a bomb. Camilla avböjer"
Bildkälla.
Lärdom: Tacka alltid nej till droger, även om det är en vacker och avtrubbad person som erbjuder dig dom.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.