- Foto: Mattias Hansson/Patrik Österberg/ALL OVER PRESS

Robinson-Christian försvarar slagsmålet: "Han kallade mig loser"

Slagsmålet som utbröt på melodifestivalfesten under natten stod Robinson-deltagaren Christian Ternstedt för. Nu förklarar han sin sida av historien - om varför han slog till Daniel "The Moniker" Karlsson, vad artisten uppges ha sagt och hur SVT är inblandade.


Ternstedt på bloggen

"Jag ångrar att jag blev onykter men jag ångrar inte att jag gav Daniel en smäll, han behövde det, precis som jag behöver det..."
 

Christian Ternstedt bloggar här.

Under natten utbröt tumult på Melodifestivalens artisthotell, när den tidigare Robinson-deltagaren Christian Ternstedt gick till attack mot Daniel "The Moniker" Karlsson.

Enligt vittnen på plats, och Daniel Karlssons egen utsago, var det 31-årige Christian Ternstedt som startade slagsmålet, då han slog till festivalartisten.

Själv menar Ternstedt dock att bråket börjat långt innan dess.

Förlåt för igår..... Men Tack Daniel "The Moniker" Karlsson för det som hände, du fick mig att känna mig värdelös, och då står jag inte still... skriver Ternstedt på sin Facebook-sida, och fortsätter:

Vidare, Daniel "The Moniker" Karlsson uppger sig vara attackerad av mig. Kvällen började med att när jag intervjuade honom så sa han: "Hur i helvete kan du bo i Växjö, "jag hatar den här stan, du är en sån jävla looser som lämnade Jönköping för Växjö, vilket jävla nerbyte..." Och yes, jag har allt på band...,

"Låt oss vända på detta i stället"

Christian Ternstedt lägger även viss skuld på SVT för att det har blivit som det blivit.

The Moniker karlson tyckte jag var för kaxig igår och då så han saker till mig som ingen människa skulle accepteral... Jag har blåmärken i pannan, min hals är misshandlad så låt oss vända på detta istället. SVT gör ALLT för att försvara sina profiler eftersom det är direktsändning på lördag. Resten skiter de i, bara deras produkt levererar och löpet kommer..

Enligt Daniel Karlsson betedde sig Ternstedt illa mot flera människor i hans omgivning.

– Han var en dryg jävla idiot hela tiden, en provokativ jävel. Det värsta var att han gav sig på min skivbolagstjej. Men jag slog aldrig. Jag försökte bara bli av med honom, säger han till Aftonbladet.

Har slagits med kändisar tidigare

Det är dock inte första gången som Ternstedt hamnat i trubbel. Strax efter sin medverkan i Robinson blev teveprofilen utkastad från en kändisfest efter ett slagsmål - med en av de kvinnliga deltagarna.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nytt bakslag för Eurovisionveckan i Malmö

Veckans film och serier – Gosling som stuntman

1 timme sedan
Ryan Gosling är avdankad stuntman i "The fall guy" och i "A man in full" spelar Jeff Daniels en företagsledare på fallrepet. Här är veckans filmer och serier.

Céline Dion om svåra sjukdomen: "Hoppas på ett mirakel"

idag 02:42
Den kanadensiska megastjärnan Céline Dion, som i fjol tvingades ställa in sin världsturné sedan hon drabbats av den ovanliga neurologiska sjukdomen stiff person syndrome, har för första gången sedan sjukdomsbeskedet givit en intervju.

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.