Trekanten blev Boyzone-stjärnans död

Sångaren Stephen Gately och hans make skulle ha en trekant. I stället slutade kvällen i tragedi.


Den ödesdigra kvällen för Stephen Gately och hans make Andy Cowles, började i staden PalmaMallorca. Paret sågs ute på gayklubben The Black Cat där de enligt flera vittnen drack flera cocktails. Snart bekantade de sig med Georgi Doches, 25, som också följde med paret hem till deras lägenhet. Där fortsatte trion att dricka och festa.

Men när Boyzone-stjärnans make Andy Cowles och Georgi Doches fortsatte in i sovrummet blev Stephen Gately ensam kvar på soffan. Det var också där Doches hittade hans kalla, livlösa kropp, dagen efter.

– Jag är helt förstörd. Jag kom ut ur sovrummet och hittade Stephen död. Jag väckte maken. Det är hemskt, jag är chockad och mår väldigt dåligt. Jag har inte sovit en blund, säger Georgi Doches enligt The Sun och fortsätter:

– Jag var med maken hela gårdagen. Han var så upprörd att han inte kunde ringa ambulansen. Han höll om Stephen så jag ringde dem.

"På söndagsmorgonen vaknade sångarens make och hans vän sent och lämnade sovrummet runt ettiden. Det var östeuropén som upptäckte sångarens livlösa kropp. Georgi slog larm när han kände att Stephens kropp var kall", skriver den mallorcabaserade tidningen Ultima Hora.

De båda männen har förhörts av polis och orsaken till Stephen Gatelys död lär vara kvävning av spyor men fortfarande väntas provsvar på om det varit droger inblandat.

– Jag önskar jag kunde ha räddat honom, sa maken Andy Cowles som nu tar på sig skulden för Stephen Gatelys död.

– Andrew ger sig själv skulden för Stephens död och säger konstant att han kunde ha gjort något för att rädda honom, säger en källa enligt The Sun.

Enligt Cowles sängpartner Georgi Doches, var maken hysterisk vid den hemska upptäckten. Han satt och grät och höll om Stephen Gatelys kropp efter att ha försökt återuppliva honom. Nu väntar ett fler förhör och undersökningar av kroppen innan familj och vänner kan begrava Boyzone-stjärnan Stephen Gately. Om bandet fortsätter efter den stora förlusten återstår att se.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.