Kolla in Heath Ledgers rapvideo

Heath har själv filmat och regisserat musikvideon.


Att Heath Ledger var en väldigt begåvad man är ingen större nyhet. Att han efter sin död ständigt har hyllats i medierna för sin rollinsats som Jokern i Batman-filmen The Dark Knight, är inte heller någon vidare nyhet.

Men att Heath har regisserat och filmat en splitterny musikvideo med Londonrapparen NFA - det är nyheter det.

Låten Cause An Effect, sägs bli riktigt stor. Mycket på grund av att det är Heath som själv har filmat och regisserat musikvideon.

Rapparen och Heath var barndomskompisar och det var därför Heath erbjöd sig att hjälpa sin gamle vän med hans första musikvideo.

Videon är mycket mörk och det sägs att Heath hämtade inspiration till Jokern i The Dark Knight från den här musikvideon.

– Jag ser det som att han gett mig sin välsignelse genom det här konstverket. Heath var en mycket bra regissör och jag vet att han var jättenöjd med sitt verk, säger NFA till

Kolla in den snygga musikvideon:

<preform><object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aZFKpGd21zk&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aZFKpGd21zk&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="425" height="344"></embed></object></preform>

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!