Polisvåld och politiker i Kartellens nya video

Högaktuella Kartellen bjuder på en ny video.


Från vapen och brott till folkligt och fullsatt – se Kartellens resa

Hiphopgruppen Kartellen och deras väg mot toppen har inte varit helt smärtfri. 

Läs mer här.  

Under torsdagen ägde Kingsizegalan rum på Solidaritet Arena i Stockholm. Hiphopeliten med Labyrint, Näääk, Timbuktu, Stor, Abidaz och Kartellen var på plats för att se vilka som kammade hem priserna i de olika kategorierna. 

Det blev storslam för just Kartellen, som vann de tyngsta priserna – gruppen utnämndes både till årets grupp, och albumet "Ånger & kamp del 2" blev årets album. 

Och för den som inte kan få nog av Stakset och kompani så är det idag premiär för Kartellens nya video. Tillsammans med Syster Sol bjuder gruppen på låten "Fallen ängel". 

Se videon här: 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

1 timme sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

2 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

3 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

3 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.