Madonnas singel totalfloppar

Sångerskans karriär går lika knaggligt som hennes äktenskap.


Stjärnan befinner sig onekligen i en svacka. Först krackelerade äktenskapet med Guy Ritchie. Nu har fru Fortuna tagit handen från Madonnas karriär. För superdonnans senaste singel har totalfloppat.

Miles Away som den heter, var tänkt att bli en riktig julplåga. En i raden av Madonnas otaliga hits. Men icke sa Nicke. Istället hamnade singeln på en 39:e plats på listorna för att sedan obemärkt försvinna ut ur etern. Bokstavligen.

Det är första gången som sångerskan misslyckats med att få upp en singel på top 20. Vad som sticker ännu större hål i julandan är det faktum att låten handlar om Madonnas äktenskap med Guy Ritchie. Rättare sagt en diss av honom.

– Det här är ett stort nederlag för Madonna. Att bara nå upp till 39:e plats på listorna är katastrofalt för henne. Madonna är helt besatt av sin karriär, säger en källa enligt Mirror och fortsätter:

– Hon är löjligt ambitiös och kommer att blir rasande över att Miles Away har floppat. Det finns inget annat hon lever för, säger källan enligt Mirror.

Stjärnan oroar sig nu över att hennes skilsmässa har påverkat hennes karriär. En karriär som hon kanske inte behöver oroa sig för länge till.

Lyssna på Miles Away:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!