Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska.
1 av 7
Helena Seger strosar runt i Paris med sin dyrgrip till väska. - Foto: Stella Pictures
Helena håller hårt i väskan.
2 av 7
Helena håller hårt i väskan. - Foto: Stella Pictures
Helena Seger lämnar lyxbutiken Givenchy.
3 av 7
Helena Seger lämnar lyxbutiken Givenchy. - Foto: Stella Pictures
Inget sms-lån här inte.
4 av 7
Inget sms-lån här inte. - Foto: Stella Pictures
Helena Seger med sin Birkinväska.
5 av 7
Helena Seger med sin Birkinväska. - Foto: Stella Pictures
Helena Seger hade laddat kreditkorten.
6 av 7
Helena Seger hade laddat kreditkorten. - Foto: Stella Pictures
Med sig hade hon sönerna Vincent och Maximillian. Hoppas de gillar att shoppa lika mycket som sin mamma!
7 av 7
Med sig hade hon sönerna Vincent och Maximillian. Hoppas de gillar att shoppa lika mycket som sin mamma! - Foto: Stella Pictures

Helena Seger flashar väska för en halv miljon

Zlatans vackra flickvän Helena Seger shoppar bort sina sorger i modehuvudstaden Paris.


Samtidigt som Helena Segers sambo Zlatan Ibrahimovic, 30, hankar sig fram i fotbollslaget Paris Saint German som inte direkt har fått en lysande start, så vandrar Helena planlöst från butik till butik med sönerna Maximillian och Vincent i släptåg. 
Tidigare i veckan sågs Helena Seger, 41, lämna lyxbutikerna Givenchy och Hermés – och passade samtidigt på att visa sin nya favoritväska, en Hermés Birkin Bag i Ostrichmodell. 
Prislappen på de snygga väskorna är minst sagt hisnande.
För väskan kan Helena ha betalat så mycket som 400 000 kronor, och Helena är i gott väsksällskap. 
Redan år 2009 ägde Victoria Beckham över 100 stycken Birkinväskor, och då uppgick hennes väsksamling till ett värde av 15 miljoner svenska kronor, skrev Daily Mail  då. 

Även vår svenska prinsessa Victoria äger en Birkin-väska, men Vickans är i den mer modesta prisklassen 60 000 kronor, skrev Expressen  år 2005. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Lördag 20 April - dagens horoskop för Skytten

Lördag 20 April - dagens horoskop för Skorpionen

Scorpionen är ett av de tolv stjärntecknen och dess period sträcker sig från 23 oktober till 21 november. Personer födda under detta tecken sägs vara passionerade, intensiva och djupt emotionella. De är kända för sin starka vilja och sitt förmåga att gå igenom svåra situationer med styrka och mod. Scorpionen är också associerad med mystik, djupgående känslor och en stark intuition.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Vågen

Vågen är ett lufttecken som sträcker sig mellan 23 september och 22 oktober. Personer födda under detta stjärntecken anses vara diplomatiska, balanserade och rättvisa. De värdesätter harmoni och fred och är ofta kända för sin förmåga att se olika perspektiv i en konflikt. Vågen är också känd för sin kärlek till skönhet och estetik, och de trivs i harmoniska och vackra miljöer.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Jungfrun

Jungfrun är ett jordtecken som är född mellan den 23 augusti och 22 september. De är kända för sin analytiska och praktiska natur, samt för deras ordningssinne och noggrannhet. Jungfrun är ofta självkritisk och strävar efter perfektion i allt de gör. De är också omtänksamma och hjälpsamma mot andra, och har en stark vilja att göra gott för samhället.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Lejonet

Lejonet är ett stjärntecken som är född mellan den 23 juli och 22 augusti. Personer födda under detta tecken sägs vara självsäkra, generösa och passionerade. De är ofta ledare och älskar att vara i centrum för uppmärksamhet. Lejonet är känd för sin styrka och sitt mod, och de strävar alltid efter att uppnå sina mål med en positiv attityd.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Kräftan

Kräftan är ett stjärntecken som sträcker sig mellan datumen 21 juni och 22 juli. Personer födda under detta tecken sägs vara känsliga, lojala och omtänksamma. De är ofta hemmakära och värdesätter familj och nära relationer högt. Kräftan styrs av månen och är känt för sin intuitiva och emotionella natur.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Tvillingarna

Tvillingarna är ett lufttecken och deras period sträcker sig från 21 maj till 20 juni. De är kända för sin dubbla natur och sitt snabba tänkande. Tvillingarna är sociala och kommunikativa personer som älskar att umgås med andra och uttrycka sina åsikter. De är också kreativa och har en förmåga att anpassa sig till olika situationer.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

Max Verstappen vinner sprinten i Kinas Grand Prix i Formel 1.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Oxen

Oxen är ett jordtecken och dess period sträcker sig från den 20 april till den 20 maj. Personer födda under detta stjärntecken anses vara pålitliga, tålmodiga och praktiska. De är kända för sin stabilitet och sitt lugn, men kan också vara envisa och materialistiska. Oxen är ofta jordnära och njuter av livets enkla nöjen.

Lördag 20 April - dagens horoskop för Väduren

Väduren är det första stjärntecknet i zodiaken och sträcker sig mellan datumen 21 mars och 19 april. Personer födda under detta tecken sägs vara modiga, energiska och passionerade. De är ofta ledare och älskar att ta initiativ i olika situationer. Väduren är också känd för sin impulsivitet och sitt starka temperament.