Christina Aguilera, Katie Price, Rihanna och Lindsay Lohan har alla en sak gemensamt – de har alla avancerat till månadens sämst klädda kändisar.
1 av 16
Christina Aguilera, Katie Price, Rihanna och Lindsay Lohan har alla en sak gemensamt – de har alla avancerat till månadens sämst klädda kändisar. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
Katies discobrallor kan vi förlåta. Men linnet?!
2 av 16
Katies discobrallor kan vi förlåta. Men linnet?! - Foto: Stella Pictures
Katie Price i linnet som gud glömde.
3 av 16
Katie Price i linnet som gud glömde. - Foto: Stella Pictures
Det finns en anledning till att Kate Moss är en modeikon. Men det kan inte alltid gå rätt. Här ser hon mest ut som något som rymt från Kolmården.
4 av 16
Det finns en anledning till att Kate Moss är en modeikon. Men det kan inte alltid gå rätt. Här ser hon mest ut som något som rymt från Kolmården. - Foto: Stella Pictures
Inte ens snygga Kim Kardashian klarar av att bära upp fula mockafärgade stövlar och en vit tantkjol. Vad försöker hon se ut som? En bibliotekarie i klimakteriet?
5 av 16
Inte ens snygga Kim Kardashian klarar av att bära upp fula mockafärgade stövlar och en vit tantkjol. Vad försöker hon se ut som? En bibliotekarie i klimakteriet? - Foto: Stella Pictures
Vi fattar inte hur Kanye kan låtsats som att allt är fina fisken när Kim glider runt i den här outfitten? Vad är det för något? Häxorna från Eastwick?
6 av 16
Vi fattar inte hur Kanye kan låtsats som att allt är fina fisken när Kim glider runt i den här outfitten? Vad är det för något? Häxorna från Eastwick? - Foto: Stella Pictures
Det har varit dubbeltrubbel för Nicki Minaj. Den här denimhysterin måste få ett slut. Stövlar tillverkade av jeans – vem kommer ens på något så dumt.
7 av 16
Det har varit dubbeltrubbel för Nicki Minaj. Den här denimhysterin måste få ett slut. Stövlar tillverkade av jeans – vem kommer ens på något så dumt. - Foto: Stella Pictures
Och det här hade kunnat bli så snyggt – om det inte vore för att byxorna är skrynkliga och mer påminner om gubbbyxor i skrevet än något annat.
8 av 16
Och det här hade kunnat bli så snyggt – om det inte vore för att byxorna är skrynkliga och mer påminner om gubbbyxor i skrevet än något annat. - Foto: Stella Pictures
Det skulle vara Lindsay Lohans stora comeback. Men klänningen hon valde för premiären av Liz & Dick ser mer ut som ett nattlinne från Days of Our Lives.
9 av 16
Det skulle vara Lindsay Lohans stora comeback. Men klänningen hon valde för premiären av Liz & Dick ser mer ut som ett nattlinne från Days of Our Lives. - Foto: Stella Pictures
Färgen är långt ifrån smickrande på Lindsay. Och varför har någon klippt klänningen mitt i magen?
10 av 16
Färgen är långt ifrån smickrande på Lindsay. Och varför har någon klippt klänningen mitt i magen? - Foto: Stella Pictures
Till och med Lindsay som är smal som ett streck ser ut som en kritvit ballong i den här hemska klänningen.
11 av 16
Till och med Lindsay som är smal som ett streck ser ut som en kritvit ballong i den här hemska klänningen. - Foto: Stella Pictures
...
12 av 16
... - Foto: Stella Pictures
Även Rihanna har haft det kämpigt den senaste tiden. Det började med den här MC Hammer-looken. Eller är hon slaktare? Ingen vet.
13 av 16
Även Rihanna har haft det kämpigt den senaste tiden. Det började med den här MC Hammer-looken. Eller är hon slaktare? Ingen vet. - Foto: Stella Pictures
Ja, och sen var det dags för Ronald McDonald i blåskala.
14 av 16
Ja, och sen var det dags för Ronald McDonald i blåskala. - Foto: Stella Pictures
Usch det här är nästan sorgligt. Christina Aguilera gör sitt bästa för att se ut som en högstadietjej. Ps. Stor handväska. Not. Ds.
15 av 16
Usch det här är nästan sorgligt. Christina Aguilera gör sitt bästa för att se ut som en högstadietjej. Ps. Stor handväska. Not. Ds. - Foto: Stella Pictures
Samtidigt vill Pixie Geldof se ut som en pensionär. Vad hände med lagom?
16 av 16
Samtidigt vill Pixie Geldof se ut som en pensionär. Vad hände med lagom? - Foto: Stella Pictures

Vågar du se veckans sämst klädda kändisar?

Nyheter24:s Quetzala Blanco har satt tänderna i månadens sämst klädda kändisar.


Oprah Winfreys totalt skandalösa djurtofflor, Lindsay Lohans genanta pyjamasklänning, Katie Prices genomskinliga tröja och Rihannas bästa imitation av Ronald McDonald. 

Japp, det har blivit dags att helt hänsynlöst gå igenom den senaste skörden av kändisbilder för att syna deras modekatastrofer i sömmarna. Och ingen går säker!

Se månadens sämst klädda kändisar i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Världens sämst klädda kändisar:


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Regn och gräsbrand störde F1-kvalet

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. Nu döms en 26-årig man som greps vid tillslaget för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse, rapporterar P4 Östergötland.

Nagelsmann stannar: tysk förbundskapten över 2026

Julian Nagelsmann kommer att leda Tyskland under VM 2026 i USA, Kanada och Mexiko.

Fem års fängelse – hade 11 ton sprängmedel

Två män i Haparanda döms till fängelse efter att ha förvarat tonvis med sprängmedel utan tillstånd.

Begränsad attack mot Iran – därför skedde den

Flera mål i Iran har attackerats med drönare. Anfallet är enligt amerikanska och israeliska mediekällor Israels svar på Irans attack i helgen.

Ica-butikens kaxiga hån: ”Halstabletter bra mot skånska"

Ica Kvantum Skellefteå ritkar en rejäl känga mot alla skåningar och SAIK:s motståndare Rögle inför SM-finalen i hockey. – Ett säkert vårtecken, säger butikschefen Alexander Björck.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Växjö

"Två personbilar kolliderar i rondellen på Söderleden.", skriver polisen på sin hemsida.

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Israel bombar och laddar nu tydligt upp militärt runt flyktingtäta Rafah, rapporterar Al Jazeera från staden. Det ökar oron för att en stor offensiv är på gång i södra Gazaremsan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.