Miley Cyrus vet hur man tar för sig av livets goda.
1 av 18
Miley Cyrus vet hur man tar för sig av livets goda. - Foto: Stella Pictures, Faksimil Tmz.com. Bilden är ett montage.
I sin självbiografin beklagade sig Miley över den mobbing hon utsatts för i skolan. Hon fick snabbt mothugg av sin tidigare bästa vän som menar att boken inte överensstämmer med verkligheten.
2 av 18
I sin självbiografin beklagade sig Miley över den mobbing hon utsatts för i skolan. Hon fick snabbt mothugg av sin tidigare bästa vän som menar att boken inte överensstämmer med verkligheten. - Foto: Evan Agostini/Scanpix
Den tidigare bästa kompisen Nicole Mullen-Holm berättar – Miley är en lögnerska som mobbade flickor och var en riktig bitch mot alla, berättar Nicole Mullen-Holm som under skolgången var Mileys bästa vän.
3 av 18
Den tidigare bästa kompisen Nicole Mullen-Holm berättar – Miley är en lögnerska som mobbade flickor och var en riktig bitch mot alla, berättar Nicole Mullen-Holm som under skolgången var Mileys bästa vän. - Foto: Stella Pictures
Enligt Mullen-Holm gav sig Hannah Montana- skådisen på överviktiga: – Jag minns hur hon skrek åt en överviktig tjej, kallade henne lesbisk och flata.
4 av 18
Enligt Mullen-Holm gav sig Hannah Montana- skådisen på överviktiga: – Jag minns hur hon skrek åt en överviktig tjej, kallade henne lesbisk och flata. - Foto: CHRIS PIZZELLO/Scanpix
Miley Cyrus som Hannah Montana. Den här Miley är ett minne blott.
5 av 18
Miley Cyrus som Hannah Montana. Den här Miley är ett minne blott. - Foto: Stella Pictures
När Miley Cyrus fyllde 19 år så fick hon en födelsedagstårta som pryddes av reggae-ikonen Bob Marleys ansikte. – Du vet att du är en knarkare när dina vänner ger dig till en Bob Marley-tårta. Du vet att du röker alldeles för mycket jävla gräs, sa stjärnan i sitt tacktal på födelsedagsfesten.
6 av 18
När Miley Cyrus fyllde 19 år så fick hon en födelsedagstårta som pryddes av reggae-ikonen Bob Marleys ansikte. – Du vet att du är en knarkare när dina vänner ger dig till en Bob Marley-tårta. Du vet att du röker alldeles för mycket jävla gräs, sa stjärnan i sitt tacktal på födelsedagsfesten. - Foto: Stella Pictures
Det blev ett jäkla liv när de här bilderna på Miley Cyrus läckte ut.
7 av 18
Det blev ett jäkla liv när de här bilderna på Miley Cyrus läckte ut.
År 2009 fick Miley ett nytt epitet – nämligen
8 av 18
År 2009 fick Miley ett nytt epitet – nämligen - Foto: Stella Pictures
Liam dumpade sin dåvarande flickvän Laura Griffin, som blev helt knäckt. 
– Hon har tagit min pojkvän och min bästa vän. Det fanns ingen anledning för oss att göra slut, om det inte vore för Miley, säger Laura till magasinet Australia's Woman's Day.
9 av 18
Liam dumpade sin dåvarande flickvän Laura Griffin, som blev helt knäckt. – Hon har tagit min pojkvän och min bästa vän. Det fanns ingen anledning för oss att göra slut, om det inte vore för Miley, säger Laura till magasinet Australia's Woman's Day. - Foto: Stella Pictures
Liam är lite av en bad boy. Några månader innan han och Miley blev ett par så hamnade Liam i ett blodigt bråk i Hollywood.
10 av 18
Liam är lite av en bad boy. Några månader innan han och Miley blev ett par så hamnade Liam i ett blodigt bråk i Hollywood. - Foto: Stella Pictures
Tillsammans med sin bror, Star Trek-skådespelaren Chris Hemsworth började Liam att puckla på en kille med knytnävarna efter en dispyt. Säkerhetsvakter lyckades sära på bråkstakarna. Polis behövde inte tillkallas, skriver TMZ.
11 av 18
Tillsammans med sin bror, Star Trek-skådespelaren Chris Hemsworth började Liam att puckla på en kille med knytnävarna efter en dispyt. Säkerhetsvakter lyckades sära på bråkstakarna. Polis behövde inte tillkallas, skriver TMZ. - Foto: Stella Pictures
När Miley var 17 hamnade hon i blåsväder. Då började det cirkulera en video på nätet där hon gav filmproducenten Adam Shankman, 45, en lapdance. Miley gned sig mot Shankmans skrev och började knäppa upp sin kofta.
12 av 18
När Miley var 17 hamnade hon i blåsväder. Då började det cirkulera en video på nätet där hon gav filmproducenten Adam Shankman, 45, en lapdance. Miley gned sig mot Shankmans skrev och började knäppa upp sin kofta. - Foto: Stella Pictures
– Det värsta är att det fanns barn på festen och dansen mellan Miley och Adam var så snuskig att till och med några av föräldrarna tog med sig sina barn och lämnade festen, säger en källa till Radar Online. (Bilden är från ett senare tillfälle)
13 av 18
– Det värsta är att det fanns barn på festen och dansen mellan Miley och Adam var så snuskig att till och med några av föräldrarna tog med sig sina barn och lämnade festen, säger en källa till Radar Online. (Bilden är från ett senare tillfälle) - Foto: Stella Pictures
Miley väckte stor uppståndelse när hon strippdansade på Teen Choice Awards.
14 av 18
Miley väckte stor uppståndelse när hon strippdansade på Teen Choice Awards. - Foto: Stella Pictures
För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Miley erbjöds en miljon dollar för att medverka i en mjukporrfilm.
15 av 18
För bara några veckor sedan skrev Nyheter24 om hur Miley erbjöds en miljon dollar för att medverka i en mjukporrfilm. - Foto: Stella Pictures
Till videon Decisions plockade Miley in den 20-åriga porrstjärnan Jessie Andrews (bilden), som även har kammat hem pris som årets bästa porrskådis på en gala.
16 av 18
Till videon Decisions plockade Miley in den 20-åriga porrstjärnan Jessie Andrews (bilden), som även har kammat hem pris som årets bästa porrskådis på en gala. - Foto: Stella Pictures
År 2012 var året då Miley Cyrus blev träningsfreak. Tonårshullet skulle bort – till varje pris.
17 av 18
År 2012 var året då Miley Cyrus blev träningsfreak. Tonårshullet skulle bort – till varje pris. - Foto: Stella Pictures
Miley spenderar mer än tre timmar om dagen med att träna Pilates. Dessutom äter hon enbart 500 kalorier om dagen – något som har fått Mileys fästman Liam Hemsworth, 22, att oroa sig rejält.
18 av 18
Miley spenderar mer än tre timmar om dagen med att träna Pilates. Dessutom äter hon enbart 500 kalorier om dagen – något som har fått Mileys fästman Liam Hemsworth, 22, att oroa sig rejält. - Foto: Stella Pictures

Porrstjärnor, bongar och penistårtor

I dag fyller Miley Cyrus 20 år. Nyheter24:s Quetzala Blanco har kartlagt stjärnans skandalförvandling.


Miley är inte ensam

De egentagna bilderna på Miley Cyrus, Vanessa Hudgens och Ashley Greene i utmanande poser har alla spridits som en löpeld över internet. Läs mer om kändisarnas sexskandaler här. 

I dag fyller skådespelerskan och artisten Miley Cyrus hela 20 år. Men hon har redan hunnit leva vildare och mer glamouröst än de flesta gör under en hel livstid. 

Spana in stjärnans förändring i bildspelet ovan – från skötsam och oskuldsfull Disneystjärna till wild child som röker bong, äter penistårtor, tar nakenbilder och spelar in videos med porrstjärnor.

Se alla bilderna i bildspelet ovan – klicka på pilarna. 

Miley Cyrus firar sin 19-års dag med en bong med salvia (ehm...) 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.

900 kronor mindre i månaden: Okända regeln sänker din pension

Att gå i pension tidigt betyder minde pengar i plånboken varje månad. Men vet du hur mycket pengar du förlorar på att sluta jobba innan riktåldern?

Massiv militär insats på Västbanken

Israelisk militär genomför en större insats i och omkring flyktinglägret Nur Shams i norra delen av Västbanken. Flera personer har dödats i insatsen som inleddes på fredagen.

Polisen stängde cannabiskafé i Oslo

Läsk, kakor – och cannabis stod på menyn och knappt en timme varade köpfesten på ett kafé i centrala Oslo innan polisen slog till och stängde verksamheten och bad folk att lämna platsen.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter "Blåvitts" chockseger i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Populära korvfabriken slår igen – alla anställda sparkas

1 timme sedan
Gudruns kött och charkuteri slår igen sin fabrik i Gävle och har sagt upp alla anställda på anläggningen.

Biden blockerar oljeprojekt i delar av Alaska

1 timme sedan
USA:s regering och president Joe Biden blockerar nya olje- och gasprojekt i delar av vildmarken i delstaten Alaska i USA. Det handlar om ett 5,2 miljoner hektar stort område som får ett federalt skydd som ska värna livsmiljön för isbjörnar och andra arktiska arter, meddelades under fredagen.