Coco Austin tränar hårt för att få sin snygga bakdel. Sno hennes tränignstips i bildspelet. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet.
1 av 19
Coco Austin tränar hårt för att få sin snygga bakdel. Sno hennes tränignstips i bildspelet. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bildspelet. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.
– Min konditionsträning består av 25 minuter på löpbandet tre gånger i veckan. Annars så boxas jag eller går på Zumba. Ibland tar jag med mig mina hundar på en joggingtur i parken.
2 av 19
– Min konditionsträning består av 25 minuter på löpbandet tre gånger i veckan. Annars så boxas jag eller går på Zumba. Ibland tar jag med mig mina hundar på en joggingtur i parken. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Jag försöker göra kroppen förvirrad och inte träna likadant varje dag.
3 av 19
– Jag försöker göra kroppen förvirrad och inte träna likadant varje dag. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Jag har på mig en saunasweatsuit på gymmet och svettas ut i 30 minuter i den. Jag känner mig genast 2 kilo lättare. Det är mest vätska du förlorar, men det känns lite detoxaktigt också.
4 av 19
– Jag har på mig en saunasweatsuit på gymmet och svettas ut i 30 minuter i den. Jag känner mig genast 2 kilo lättare. Det är mest vätska du förlorar, men det känns lite detoxaktigt också. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Jag bantar inte! Jag äter bara små portioner mat under dagen och jag äter inte så mycket sötsaker. På morgonen äter jag lite youghurt eller gröt och fiskoljatabletter.
5 av 19
– Jag bantar inte! Jag äter bara små portioner mat under dagen och jag äter inte så mycket sötsaker. På morgonen äter jag lite youghurt eller gröt och fiskoljatabletter. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Utfall är det är det enda som funkar för att få rumpan och låren tighta.
6 av 19
– Utfall är det är det enda som funkar för att få rumpan och låren tighta. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
– Det enda sättet att få rippade magmuskler är att äta mindre fett. PUNKT SLUT! Man behöver inte utesluta allt fett, bara minska intaget.
7 av 19
– Det enda sättet att få rippade magmuskler är att äta mindre fett. PUNKT SLUT! Man behöver inte utesluta allt fett, bara minska intaget. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
– Jag tränar magen fem gånger i veckan och toppar det med 20 minuter konditionsträning.
8 av 19
– Jag tränar magen fem gånger i veckan och toppar det med 20 minuter konditionsträning. - Foto: Planet Photos / Stella Pictures
Coco twittrar ofta ut bilder på sig själv.
9 av 19
Coco twittrar ofta ut bilder på sig själv. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Blanda konditionsträning och styrketräning för att komma i form snabbt. Du kommer bränna mer kalorier!
10 av 19
– Blanda konditionsträning och styrketräning för att komma i form snabbt. Du kommer bränna mer kalorier! - Foto: Planet Photos / Planet Photos
undefined
11 av 19
undefined - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Ät lite under dagen. Du kommer gå upp i vikt om du slutar äta. Ät små portioner för att hålla ämnesomsättningen i gång.
12 av 19
– Ät lite under dagen. Du kommer gå upp i vikt om du slutar äta. Ät små portioner för att hålla ämnesomsättningen i gång. - Foto: WHOSAY/PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
– Mjölk är superbra för kroppen! Kalciumet gör dig mätt och du kommer inte vilja småäta.
13 av 19
– Mjölk är superbra för kroppen! Kalciumet gör dig mätt och du kommer inte vilja småäta. - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
– Jag älskar protein! Ju mer desto bättre. Det är bra för att bygga muskler så ät proteinbars och shakes.
14 av 19
– Jag älskar protein! Ju mer desto bättre. Det är bra för att bygga muskler så ät proteinbars och shakes. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
– Gör knäböj, det är det bästa för rumpan!
15 av 19
– Gör knäböj, det är det bästa för rumpan! - Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS
Coco Austin sliter hårt för att få sin snygga bakdel.
16 av 19
Coco Austin sliter hårt för att få sin snygga bakdel. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Coco tränar hårt för att hålla sin kropp i form.
17 av 19
Coco tränar hårt för att hålla sin kropp i form. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
På sin Twitter delar Coco med sig av träningstips och bilder.
18 av 19
På sin Twitter delar Coco med sig av träningstips och bilder. - Foto: Planet Photos / Planet Photos
Coco har till och med röntgat sin rumpa i teve – allt för att bevisa att den är äkta.
19 av 19
Coco har till och med röntgat sin rumpa i teve – allt för att bevisa att den är äkta. - Foto: Planet Photos / Planet Photos

Så får Coco sin berömda bakdel

Playboymodellen och hiphophustrun Coco Austin har en av världens mest avundsvärda bakdelar. Nu avslöjar hon träningsknepen.


Följ Coco på Twitter

På sin twitter delar Coco med sig av flera fitnesstips och bilder, och på sin blogg skriver hon ännu mer om träning och sitt liv. 

Coco Austin, 33, är modellen som är vida känd för att hon är gift med hiphoplegendaren Ice T – och dessutom har hon en bakdel som får Kim Kardashian att bli grön av avund. 

Coco, som tidigare har jobbat på Playboy Mansion och underklädesmodell i flera år, har berättat att hon har gjort silikonbröst – något som är uppenbart när man ser bilder på Cocos urringning. Men rumpan är helt naturlig – och det har Coco bevisat genom att röntga sig i teveshowen "Doctors". 

– Jag tränar mycket knäböj och utfall. Jag vill alltid vara fast och inte hängig. När jag var 18 år så vägde jag 52 kilo och det var för lite. Nu är jag lite äldre och väger ungefär 61 kilo och det har satt sig på rätt platser, säger Coco till Mediaoutrage.  

Läs Cocos knep i bildspelet ovan för att få den avundsvärda och vältränade bakdelen. OBS: Varning för ocensurerade bilder i bidlspelet!

Coco Austin – kvinnan med världens mest googlade rumpa


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fem häktade för grova kreditbedrägerier

1 timme sedan

Explosion vid militärbas i Irak

1 timme sedan
En person dödades och flera skadades i en attack mot en militärbas i södra Irak vid midnatt fredag, enligt irakiska säkerhetskällor. Enligt källorna rör det sig om en "bombattack" men vill inte uppge vem som kan ligga bakom.

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

igår 23:01
"Misstänkt rattfylleri på Rv 21.", skriver polisen på sin hemsida.

Då kan bitcoinutbudet halveras

igår 22:46
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

igår 22:46
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

igår 22:12
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

igår 21:50
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

igår 21:50
Brynäs har tagit ett järngrepp i SHL-kvalet mot Djurgården. En blixtvändning i tredje perioden tog Brynäs till 2–1-seger och ledning med 2–0 i matcher. Vi vet vad vi kan och vi har karaktären, säger matchvinnaren Karlis Cukste.

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

igår 21:48
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.