- Foto: © Jakob Dahlsröm www.jakobdahlstrom.com / Jakob Dahlstrom

Intima scener i Farmen 2023 – deltagarna smög ut till ladan redan första kvällen

Farmen 2023 är i full gång och redan första avsnittet har det hänt både det ena och det andra. Någonting som utmärkte sig särskilt mycket var att det slog gnistor mellan två deltagarna.


Att ställa upp i ett program som Farmen Sverige är inte direkt det enklaste. Under en hel sommar ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 200 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat och andra förnödenheter. 

Och årets säsong har fått sig en rungande start. 

I Farmen 2023 kommer det att bjudas på mycket av allt. Redan första avsnittet har konflikterna börjat, hungern har triggats igång och romantiken har spirat. 

Farmen 2023: Julia och Viktor sov i ladan första kvällen 

Två deltagarna som klickade snabbt var Viktor Bergström och Julia Joelsson Boänges. Och ja, de klickade så pass bra att de valde att sova i ladan första kvällen. 

Julia Joelsson Boänges. Bildkälla: TV4
Viktor Bergström. Bildkälla: TV4

Och pussar – det blev det. 

Deltagarna mös till det. Bildkälla: TV4

Deltagarna pussades kring så pass att andra deltagarna som tänkt sova i ladan kunde höra spektaklet, vilket tittarna kommer att kunna se i avsnittet som sänds på TV4 och TV4 Play.  

– Eddie snarkar lite. Men det är ju paret på etagevåningen som väsnas mest. Då känner jag bara att nej. Nu får ni vara tysta. Låt mig vara, säger Sandra Göransson

To be continued...

Årets upplaga av Farmen har sin premiär den 8 januari på TV4 Play och TV4.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!