Gizem Erdogan syns inte i säsong 3 av Tunna blå linjen
Gizem Erdogan syns inte i säsong 3 av Tunna blå linjen - Foto: Claudio Bresciani/TT/SVT

Gizem Erdogan avslöjar – därför lämnade hon Tunna blå linjen: "Väldigt sorgligt"

Tittarsuccén Tunna blå linjen påbörjar snart inspelningens av den tredje säsongen, men det blir utan storfavoriten Leah, spelad av Gizem Erdogan.


Gizem Erdogan, 36, spelar den älskade karaktären Leah i Tunna blå linjen, och inom kort börjar säsong 3 spelas in i Malmö.

Men det blir utan henne – då Leah dör i det sista avsnittet av säsong 2. Den tragiska vändningen möttes av tittarilska när avsnittet sändes, men Erdogan avslöjar nu att det var hon själv som ville skrivas ut ur storyn.

– Jag kände mig klar faktiskt. Och det är bra för en serie som blir så populär att det kommer lite nytt blod. Då måste man ibland ta död på huvudkaraktärer, säger hon i en intervju med Expressen.

Gizem Erdogan om Tunna blå linjen: "Stackars Leah"

Gizem Erdogan erkänner att hon kommer sakna inspelningen av Tunna blå linjen, och att hon blir avundsjuk på hennes tidigare motspelare som inom kort får återvända till Malmö för den nya inspelningen.

– Men ja, det var väldigt sorgligt. Stackars Leah. Jag får ont i hjärtat när jag tänker på henne. Man hade velat se vad som skulle hända när hon började må bra, säger hon till Expressen

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!