Robinson-Ellenor utsatt för smörvåg

Ellenor Pierre chockade med att vinna första tävlingen och gå till final.


Som uträknad följeslagare sågs Ellenor Pierre inte som ett hot. Det var bara en tidsfråga innan hon skulle bli offrad i örådet.

Men när det väl gällde chockade hon kombatanterna genom att vinna den viktigaste tävlingen hittills i finalen. Då utsattes hon för en redig smörvåg av moståndarna.

– Alla var så falska och ytliga att det var pinsamt när de plötsligt skulle ställa sig in, säger Ellenor Pierre till Aftonbladet.

Tävlingen, som gick ut på att göra eld och få en flotte att brinna, tog henne till final utan att ha vunnit en enda tävling innan. Faktumet fick de övriga att börja smöra och ställa in sig mot henne trots att hon innan var utfryst.

– Jag mådde jättedåligt när Lukas åkte och kände mig extremt ensam. De andra pratade knappt med mig. Jag stod utanför alla pakter och var bara nästa person de tänkte rösta ut så fort de fick chansen, säger hon till Aftonbladet.

I andra tävlingen vann Anna Lundh. Hon var bäst på att hålla andan och skröt med att hon kunde tagit några fler minuter då hon testat hemma i de värmländska sjöarna. Därmed blev det en tuppfajt mellan vännerna Jarmo Heinonen och Erik Blomqvist.

Efter en hinderbana lyckades Heinonen med bara några sekunders försprång greppa statyetten. Men han tappade balansen och slog huvudet på en rot. Blodet rann och hans medverkan i tävlingen var osäker.

Några stygn senare och smärtstillande gjorde att han kunde komma tillbaka för att mobilisera mot Nina Amjadi, som inte hade immunitet. Han misslyckades helt i att vända pakten mot henne och tvingades därmed att rösta ut sin bundsförvant Erik Blomqvist.

– Jag mådde så jävla dåligt av det. Jag försökte övertala Ellenor att rösta på Nina, när det inte gick så valde jag att pakta med tjejerna i stället, säger han till Aftonbladet.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!