Tove Dalsryd
Nu tar Tove bladet från munnen. - Foto: TV4

Nu svarar Robinson-Tove på plastikoperations-frågan alla undrar

Tove Dalsryd har efter sin medverkan i Robinson valt att besvara en rad olika frågor om hur det var att vistas på ön. Och en fråga handlar om plastikoperationer.


Det var under förra veckans öråd som både tittare och deltagare lämnades med tappade hakor. Tove Dalsryd som varit en het potatis under hela Robinson 2023 åkte ut efter att ha fått flest röster. 

Då Tove satt på en hemlig immunitet var det få som misstänkte att det var just hon som skulle behöva lämna. Men då Tove ville testa att ha is i magen och vänta en vecka med att använda den så sa hon ingenting när Petra Malm frågade om det var någon som hade en immunitet de ville använda. 

Tove Dalsryd blev utröstad. Bildkälla: TV4

Hon tilldelades en blodshämnd och fick sedan reda på att gränslandet hade stängt vilket betydde att det helt enkelt bara var att åka hem. 

Under sin medverkan i Robinson har Tove vuxit snabbt på sociala medier. Idag följs hon av närmare 35 000 människor på Instagram. Där har hon titt som tätt frågestunder där hon svarar på det som följarna undrar allra mest. 

Tove Dalsryd. Bildkälla: TV4

Många saker har varit om konflikterna på ön. Men även om hennes utseende och hur det kom sig att hon kunde se sminkad ut på ön. 

– Jag använde lösfransar jag hade fixat innan vi åkte sedan så använde jag kol från elden att ha på ögonen, berättade hon. 

Tove Dalsryd svarar på en av de vanligaste frågorna hon får

En annan fråga Tove ofta får handlar också om hennes utseende. 

Det är nämligen väldigt många som undrar var Tove opererat sin näsa. Någonting som hon i veckan valde att svara på. 

Tove Dalsryd tillsammans med pojkvännen Robert. Bildkälla: tovedalsryd/Instagram

"Fått så många frågor om jag har gjort en näsoperation men det har jag inte", berättade hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!