Bonde söker fru 2023: Nu börjar allt gå åt helvete

Under kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023 var det sannerligen en rad händelser som tittarna kanske inte väntat sig.


Bonde söker fru 2023 har absolut engagerat mig till max. 

Men näst sista avsnittet. Då slog hakan i marken och det kändes stundvis som att jag hade fått glas i ögonen. 

Alltså ok. Vi har alla förstått att Mimmi är en hård brud i lyxförpackning. Men vem av de två sista killarna Jimmy och Erik hon skulle välja – det har jag inte haft den blankaste aning om. 

Många tittare reagerade väldigt starkt under festen Mimmi tog med killarna på under ett tidigare avsnitt. Varje gång hon dansade med någon annan så gav Jimmy onda ögat. 

"Fyfan. Svartsjuk så det bara sjunger om det", tyckte tittarna. 

Äh, tänkte jag. De kan ju klippa detta hur som helst. Jag dömer då inte ut någon ännu. 

Men ja, detta avsnitt fick ju tittarnas vatten på kvarn då Jimmy och Mimmi kom tillbaka från en dejt. Erik sitter då och väntar och uttrycker tydligt hur mkt han ogillar att de kommer hem sent. 

– Olustigt att ni var iväg så länge. Jag tycker det var jobbigt att ni var hemma så sent. Man känner sig förd bakom ljuset och tänker, varför kom hon hem så sent?

Och alltså Erik, så här får man så klart känna. Jag hade fan känt likadant. Men man ska ju helst inte SÄGA det. Man behöver inte ALLTID säga vad man känner och tänker. 

Det är därför jag dricker vin och lyssnar på Nightwish ibland. 

Det man sedan får se är att valet landar på Jimmy som blir superglad. Men vet ni vad. Det kändes inte HELT genuint. Jag kände inget sprall? Jag kände liksom inte en rivande kärlek här. Det är något som saknas. Som en köttbit utan bea. Det är gott men det kan vara godare. 

Jag skulle bli föga förvånad om detta håller. Men som sagt har jag ju haft fel hela vägen. 

Jag trodde ju även att Jenny var given på Mickes strutsgård. Men detta avsnitt fick man ju sannerligen reda på att det finns känslor för både henne och Mariette. 

Och Jensa. Ja honom går det ju totalt käpprätt för?

Det framgick ju tydligt att han var kär i Alexandra som efter en hotellnatt bestämt sig för att detta inte alls var hennes grej. Kvar är Sabina som nu försätts i en fruktansvärd sits. 

Jens har inte valt henne men ska hon då.... åka hem? Eller stanna? Vad tycker du Jens?

Alexandra lämnade Jens gård och kvar blev Sabina. Bildkälla: TV4

– Ledsen är jag. Känner mig tom i hövve.... och ja detta gjorde mig väldigt ledsen du vet. Jag tyckte ju väldigt mycket om Alexandra., berättar han för Sabina som här agerar som en psykolog. 

Vet ni detta var ett avsnitt där jag blundade flertalet gånger. Bra tv är det ju men nej... ikväll var det fan jobbigt. Men som Jens sa: 

– Kärlek.... det är fan tufft alltså. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!