Kalle och Brita Zackaris lada har brunnit ned

Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström uttrycker sin sorg efter att deras lada känd från SVT-programmet ”Hjälp, jag har köpt en bondgård” brunnit ned.


Det var för några år sedan som paret Kalle Zackari Wahlström och Brita Zackari lämnade stadslivet för att istället köpa sig en bondgård. Gården, som ligger vackert belägen i Sorunda utanför Nynäshamn, var ett dödsbo som gick loss på 9 500 000 kronor.

Fixandet md gården har tittarna kunnat följa i SVT:s ”Hjälp, jag har köpt en bondgård” som fått hela fyra säsonger. 

Men under onsdagen slog en tråkig nyhet ned på sociala medier. 

En stor brand har härjat på gården och gårdens stora lada har brunnit ned. Ladan fungerade som parets förråd och därför är det många saker med affektionsvärde som nu inte finns mer. 


Brita Zackari visar upp ladan efter branden. Bildkälla: britazackari/Instagram

"Kvar är bara ett sotigt skelett och skivstänger och nåt i glas som helt smält och två koppar som inte alls har nåt affektionsvärde men blev ändå barnsligt glad att hitta dom i askan.
Ingen levande själ kom till skada, och jag är så så så tacksam för det och att barnen sov genom allt och aldrig behövde uppleva lågorna", skriver hon och fortsätter. 

"Att lista vad som fanns där är som världens läskigaste kalenderöppning, bakom varje minneslucka en ny våg av ångest eller sorg eller saknad. Då och då tacksamhet över att jag precis använt ngt så det ligger i tvättkorgen i säkerhet. Men mycket, alltför mycket är borta". 

Tur att ingen kom till skada.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!