Ellinor Eke Göransson
Ellinor Eke Göransson berättar hur det går med kärlekslivet. - Foto: TV4

Bonde-Ellinor bjuder följarna på nytt kärleksbesked

Trots att det gått några år sedan hennes medverkan så går Ellinor Eke-Göransson fortfarande hem hos sina följare. Och är det någonting de är intresserade av – så är det hennes kärleksliv.


Det var 2021 som Ellinor Eke-Göransson, 30, stegade in i Bonde söker fru. Svenska folket fattade direkt tyckte för Ellinor och det gjorde även bonden Filip Nilsson, trots att hon till en början inte blev hans första val. 

Men när Linda Lindorff besökte gården några månader efter inspelning – då var det Ellinor som var där. 

Ellinor Eke-Göransson och Philip Nilsson. Bildkälla: TV4

Paret såg då väldigt lyckliga ut. Men bakom de mysiga scenerna dolde sig någonting annat. För en dag tog kärlekssagan slut. I ett inlägg på Instagram skrev Ellinor att relationen nått sitt slut och att hon flyttat från gården. Hon har ännu inte helt gått in på vad det är som hänt men på tonen kan man höra att det var aningen frostigt mellan Filip och henne. 

Ellinor Eke-Göransson om nya livet 

Ellinor har efter sin tv-medverkan stått bakom kameran istället. Bland annat var hon med i teamet som filmade Bonde söker fru 2023. Hon har även varit iväg och jobbat med Robinson.

"Mitt jobb handlar i stora drag om att hålla koll på innehållet och att se till att vi får in det som behövs för att skapa ett program. Jag är även den som ställer frågor till deltagarna i det som kallas för synk. Ni vet när dom tittar vid sidan av kameran och förklarar hur dom känner, då är det en inslagsproducent där som har ställt frågorna", berättade hon på sin Instagram.

Nyligen berättade Ellinor att han nu inte kommer att syssla med så mycket tv utan istället gå tillbaka till sina journaliströtter. 

Ellinor Eke-Göransson. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

I skrivande stund ser det ut som att hon befinner sig på varmare breddgrader. Men vad det är hon pysslar med – det är ingen som vet. 

Ellinor visade upp sin arbetsplats. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

Och när hon ändå hade sina följare på tråden valde Ellinor att ta upp en annan fråga som väldigt många varit nyfikna på. 

Nämligen huruvida hon är singel eller inte. 

Ellinor Eke Göranssons svar. Bildkälla: ellinoreke/Instagram

"Okej, sista och vanligaste frågan: tack och ja, jag är singel fortfarande och kommer säkert att berätta för er om jag lyckas hitta någon. Kram och god natt", svarade hon kort. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!