Gunilla Persson
Gunilla Persson ställer nu in sina åtaganden. - Foto: Stella Pictures

Gunilla Persson ställer in

Det var under torsdagsmorgonen som gunilla Persson gick ut med beskedet att hon ställer in alla intervjuer.


Gunilla Persson, 65, befinner sig på svensk mark för att förbereda sig inför den tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2024. På lördag ska hon framföra låten I Won't Shake (La La Gunilla).

Men vägen inför mello har inte varit helt rak för Gunilla Persson. 

Allt om Gunilla Persson: Modellkarriär, dotter och partners

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures

I slutet av januari svimmade hon utanför sitt hem i Los Angeles och fick föras med ambulans till sjukhus där hon fick stanna i fyra dagar. På Instagram skrev hon då att hon skjutit upp resan till Sverige några dagar, vilket Nyheter24 har rapporterat om tidigare.

Gunilla Perssons svar på Maria Montazamis ord inför Mello 2024

Det sades då att hon har "kristallsjukan" vilket kan påverka balanssinnet samt ge dig yrsel. 

Gunilla Persson ställer in inför Melodifestivalen

Under de senaste dagarna har Gunilla bland annat synts i "Efter fem" samt andra intervjuer. Hon råkade bland annat befinna sig på TV4 samtidigt som GW Persson vilket fick stor uppmärksamhet på sociala medier. Detta då profilerna enligt Gunilla råkat i luven på varandra tidigare. 

Gunilla Persson med sin dotter Erika gästar TV4 med Anders Pihlblad. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt GW har han och Gunilla aldrig träffats. 

Gunilla Perssons äktenskap – här är hennes tidigare partners

Men nu är det slut med intervjuer och flängande i Stockholm. Hon ställer nämligen in alla resterande intervjuer inför Melodifestivalen. Detta skriver hennes pressperson i ett sms till Aftonbladet.

”Så ledsen men Gunilla känner av yrsel och jetlag idag, så vi ställer in alla intervjuer så att hon kan fokusera på vila och dagens rep. Tyvärr ser det inte ut som att vi kommer kunna hitta några andra tider i hennes schema utan ni får prata på presskonferensen imorgon”, skrev presskontakten.

Så låter Gunilla Perssons låt

Gunilla Perssons låt är något utav en fartig countrydänga som sannerligen får det att rycka i benen. Många som hört låten säger att de blivit "glatt överraskade" och misstänker att den absolut kommer att åka raka vägen till final. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!