Robinson 2024
Därför fick Ci Lindström medicin av produktionen varje dag. Bildkälla: TV4

Robinson 2024: Därför fick Ci medicin av produktionen

Ci Lindström sätter redan ett stort avtryck på vårens upplaga av Robinson 2024. Hon har länge drömt om att medverka i programmet, men att produktionen gav henne medicin varje dag under inspelningen är något som tittarna inte får se.


Robinson 2024 fortsätter rulla och Ci Lindström, 60, är en färgstark person i årets säsong. Hon har redan satt prägel på programmet och är en viktig person i det kvinnliga laget, Lag nord. Men det man som tittare inte får se är att produktionen ger henne medicin varje dag. 

Som känt skiljer sig vårens säsong från tidigare upplagor där lagen besått av en blandning av tjejer och killar, men nu är lagen uppdelade utefter kön. Det man inte får se är att Ci Lindström fick medicin under inspelningen, bakom kulisserna. För Hänt förklarar hon att tanken var att hon skulle sökt till programmet redan 2020 men att ett tufft besked kom i vägen.

Ci Lindström fick medicin bakom kulisserna i Robinson. Bildkälla: TV4

Beskedet rubbade Robinson-drömmen

Ci fick ett cancerbesked, hon fick bröstcancer. Då landade fokuset på helt andra saker istället för Robinson-drömmen. Hon har följt programmet slavsikt sedan första avsnitt släpptes och har själv länge velat medverka. 

– Då var det ju in på cellgifter, man tappade allt hår, planering för operation och strålning. Så hela 2021 var ju bara operationer, berättade Ci för Hänt.

Den sista operationen gjorde Ci i december 2022 och en screening gjordes. Då fick hon veta att det inte fanns någon cancer kvar och då var det full fart framåt för att skicka in ansökan till Robinson. Ci förklarar att man aldrig vet när ett återfall kan komma och då var det bara att skicka in ansökan. 

Ci Lindström. Bildkälla: TV4

Fick äta medicin bakom kulisserna

Det är helt klart säkert att Ci är en modig och äventyrslysten person. Det var inte första gången hon gick emot läkarnas råd när hon sökte till Robinson. Under pandemin åkte hon fram och tillbaka till hennes sommarställe i Spanien, trots läkarnas rekommendationer att inte göra det. 

När läkarna fick veta att hon blivit antagen till programmet så sa de att det inte går att stoppa henne från att åka. Vanligtvis får deltagarna inte ha med sig mediciner eller vitaminer till Robinson, men självklart fick Ci godkänt. 

– Ja, jag käkar ju varje morgon, så jag fick mediciner varje morgon. Det är egentligen bara cancer-medicinen som är godkänd av Robinson. Så då kom det en sjuksköterska varje morgon och gav mig medicin, berättade hon för Hänt.

Ci går på årliga uppföljningar för att se hur det ser ut och kommer förhoppningsvis bli friskförklarad om tio år. Hon hade en spridning i lymfkörtlarna och går på behandling var sjätte månad. Vi önskar all lycka till Ci i framtiden!

/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!