Gayporr i Ugly Betty

Inte riktigt kanske men väl en gayporrskådis.


För under en välgörenhetsgala i FN-huset i New York hade gästerna möjlighet att buda på en roll som sig själva i succéserien Ugly Betty. Ett tillfälle som bögporrskådisen och producenten Michael Lucas, utnyttjade.

Efter en häftig budgivning hade han kammat hem priset för 18 000 dollar, drygt 180 000 kronor. Ja, vissa av oss berörs inte alls av finanskrisen. Men tvärt emot vad man kan tro så hoppas Lucas att hans teveroll ska bana väg för en hel branch.

– Hur kommer ABC hantera en porrstjärna i ett av sina största program? Jag är nyfiken på hur det här kommer gå. Nej, jag säger inte att mitt lilla inhopp kommer att förändra världen. Men jag hoppas att det är ett steg som tar porrskådisar längre bort från folks sovrum och närmare de större scenerna. Och jag hoppas att USA tycker om att se en porrstjärna som en riktig person, inte bara som en het kropp, säger Michael Lucas till Bgay.com.

Det var välgörenhetsorganisationen Stonewall som anordnade auktionen till förmån för arbete inom hbt-frågor. I Sverige sänds teveserien Ugly Betty i Kanal 5.

Porr i Ugly Betty, why not?

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!