Blondinbella blir Bella Butt

Här är skrevchocken som får Mat-Tinas sloggytrosor att framstå som tama.


Det har gått fort för Isabella Löwengrip. Från att ha varit häcklad bloggare är hon i dag en av Sveriges mäktigaste. Nu ska hon fånga hela svenska folkets hjärtan genom en rumba.

Direkt går hon ut med en "vågad dans" ihop med sin partner Jonathan Näslund. Och det är rena rama baletten som visar hela paletten.

I ett klipp från repetitionerna på Expressen visar Blondinbella hur vig hon har blivit i sitt nya tränade jag.

Då Näslund dippade Bella lyfte hon rakt upp med de nya brun utan sol sprayade-benen så att klänningen Stefan Wåhlberg sytt upp visade mer än den dolde.

Blondinbella har även gått ut med varför hennes favoritfärg är rosa som genomsyrar hennes webblogg, och tilika hennes inkomstkälla.

– Jag var ju fjorton år, så jag kände att jag ville ha något rosa och tjejigt och Barbieaktigt. Jag var på väg att göra om till något mörkblått lite vuxnare, men det skulle aldrig fungera. Jag måste ha den där tjejtouchen. Tonårs-Bella. Det är det som jag har blivit så framgångsrik på, att jag är så ung, säger Bella till Sydsvenskan.

Samtidigt blånekar Bella på frågan om hon är feminist i Dagens Nyheter. Men hon säger sig älska Abba.

– Jag älskar Abba! Det har alltid varit mitt favoritband. Jag kan inte förstå hur man lyckas göra sådan musik! Jag lyssnar alltid på dem, när jag äter frukost, när det är jul... Jag kan alla sånger utantill, säger Bella till Dagens Nyheter.

Men hon är inte alls nervös. På sin blogg i går skrev Bella:

"Jag är inte speciellt nervös inför i morgon. Visst jag ska dansa en dans jag har lärt mig på två veckor inför tre miljoner människor och alla ni bloggläsare kommer att skriva efteråt här vad ni tycker. Men hur fel kan det egentligen gå? Ja, ja kanske glömmer ett steg, jag kanske till och med snubblar i trappan på väg ner. Men vad gör det egentligen?"

När tävlingen drar i gång i kväll är framgångsrecepetet enkelt. Rosa glittertrosor och Abbas "dancingqueen" kan ta Bloggdrottningen till vinst. Det funkade om inte annat för Mat-Tina.

Se hela skandalklippet på Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!