1 av 2
- Foto: Daniel Ohlsson/TV4
2 av 2
- Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Sex i fokus i årets Bonde söker fru

– Jag vill bli uppvaktad som djuren i naturen, säger bonden Gunilla Rasmusson.


Årets bönder

Pär-Ola Nyström: 37 år och hästbonde från Närke. Näst efter utseende är intelligens den viktigaste egenskapen hos en potentiell partner.

Fredrik Holm: Årets yngsta deltagare med sina 24 år. Han vill inte vara en gammal pappa och hoppas på att träffa en tjej som vill skaffa barn direkt.

Per-Olov Johnsson: 52 år och är kött- och spannmålsbonde. Han har glimten i ögat och vill träffa en attraktiv kvinna med humor.

Johanna Nordin: Bor på en gård i Uppland tillsammans med en mängd olika djur. Det är viktigt att den kvinna hon ska leva med är glad och ödmjuk.

På onsdagskvällen drog årets säsong av Bonde söker fru igång i TV4. Inför premiäravsnittet har Nyheter24 träffat några av de deltagande bönderna.

Temat för året tycks vara längtan, och inte bara efter en livskamrat - anspelningarna på sex duggar nämligen tätt.

– Jag gillar hetlevrade och romantiska karlar, det är ett måste. Det primitiva är viktigt. Kom hem till min lilla stuga liksom, säger Gunilla Rasmussen, 64 år, till Nyheter24.

Fårbonden Fredrik Holm berättar att han är blyg inför tjejer.

– Det är viktigt med en tjej som är trygg och samtidigt lite på, säger han.

Det verkar inte vara några problem med tanke på de förslag han får. En brevskriverska är inte sen med att avslöja att hon gärna vill rulla runt i halmen med bonden.

– När jag läste breven tittade jag främst på utseende och ålder. Är hon för ung så vet hon nog inte vad hon vill, och det passar inte med någon som är för gammal. Jag vill dessutom gärna få barn innan jag fyller 25 så det gäller att ligga i, säger Fredrik Holm, 24 år.

”Utseendet är viktigast”

Hästbonden Pär-Ola Nyström hade varit singel i ett år när han sökte till programmet.

– Jag sökte för att det var skittråkigt att vara singel. Jag och mina kompisar tittade igenom breven tillsammans och hade olika högar. I ”snygghögen” hamnade ungefär 20-25 stycken. De breven läste vi faktiskt, säger Pär-Ola Nyström.

”Vill gifta mig”

Johanna Nordin, 37 år, vill träffa en varm och trygg kvinna.

– När jag sökte var jag orolig för att det skulle bli intriger på gården om jag gick vidare. En massa tjejer som samsas på en liten yta, och dessutom konkurrerar med varandra.

Johanna hoppas på den stora kärleken och drömmer om att gifta sig.

– Jag fantiserar om att gifta mig barfota i en vit marängdröm vid en fin tjärn med lite klippor i bakgrunden, säger hon och ler drömskt.

Av: Rebecca Öhnfeldt

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!