1 av 2
- Foto: Foto: TV3/Carl-Johan Paulin
2 av 2

TV3-serien ger artistparet reklam för miljoner

Victoria Dogan och Laurence Ibrahim medverkar just nu som stjärnparet i TV3:s "Mitt stora feta syrianska bröllop".  I samband med det släpper paret en singel och passar samtidigt på att tacka TV3 för gratisreklamen.


Mitt stora feta syrianska bröllop:

Hade premiär den 17 oktober 2011.

På TV3: Måndagar kl 21.00.

På TV3 Play: Direkt efter att avsnittet sänts i rutan.

- Vi promotas på planscher på alla busshållsplatser, rulltrappor, gallerior, tunnelbanor och i reklamen på teve, säger Laurence Ibrahim, som för tillfället exponeras kraftigt genom TV3:s storsatsning "Mitt stora feta syrianska bröllop".

Under seriens gång får tittarna följa Ibrahim och hans framtida maka Victoria Dogan, känd från Idol. I samband med programmer satsar Victoria även på att slå igenom med sin musik.

Med kanalen har paret enligt Laurence förhandlat fram ett bra avtal som ger dem stor exponering över hela landet.

- Vi följs under hela programperioden, som pågår varje måndag kl 21.00, i åtta veckor. I samband med detta lanserar vi en singel som vi också uppträder med på bröllopet som går av stapeln i det sjätte avsnittet.

Hur mycket uppskattar du att ert deltagande i programmet är värt i marknadsföring och pr-värde för Victorias musikkarriär?

- Flera miljoner.

TV3 var även med och filmade paret i studion när de spelade in musiken.

- Kanalen fick följa oss in i studion och vara med när vi spelade in bröllopslåten, så man får se en del när vi spelar in. Vi kommer att framföra låten på bröllopet.

Vad kommer ni att göra för att få ytterligare spinn efter programmet?

- Vi ska givetvis se till att sprida syriansk kärlek och bra musik, och kanske även åka ut på en mindre turné.

Kommer ni att satsa vidare och skicka in något bidrag till Melodifestivalen?

- Vi har skickat in två bidrag med Victoria Dogan som artist. Hon har en otrolig röst med ett enormt spann, och hon tillhör en exklusiv skara av sångerskor som lyckas beröra.

– Jag vet att Christer Björkman uppskattar en vacker, talangfull tjej med en grym röst precis som Victoria. Hon bjuder dessutom på sig själv och vet precis hur man levererar en bra show, säger Laurence Ibrahim.

"Man får smida när järnet är varmt"

Max Lagerbäck, som är presschef på TV3, uppskattar programmet och säger till Nyheter24 att han "hoppas att programmet inte undgått någon".  Den massiva pr som nu i och med programmet skapas för Victoria Dogans singel som lanseras i samband med programmet tar Lagerbäck med ro.

- Man får passa på och smida när järnet är varmt, avslutar Max.

 

Victria Dogan i Idol 2008:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!