1 av 2
- Foto: Foto:TV4/ Daniel Ohlsson
2 av 2
- Foto: TV4/Ola Fredholm

Kärleksbreven väller in till tv-bonden

Fredrik Holm, 24, är den yngste bonden i "Bonde söker fru". Han berättar nu om beundrarbreven han fått efter medverkan i programmet och hoppas samtidigt på att få ännu fler.


Bonde söker fru

"Bonde söker fru" är en svensk anpassning av orginalformatet Farmer Wants a Wife och sänds på TV4. Programmet ger ensamma svenska singelbönder chansen, att få träffa potentiella partners, för att ges möjlighet att få träffa sin rätta bland dem.

 

Källa Wikipedia.

- Den yngsta som skickat beundrabrev och velat träffa mig är 16 år medan den äldsta är 35 år, säger Fredrik Holm till Nyheter24. 

Att få brev från kvinnor runt om i landet är något han uppskattar. Men tevebonden poängterar att det är seriösa brev om dejting det handlar om och ingenting annat.

"Lite mys och hångel"

För Nyheter24 berättar teve-bonden också att han är nöjd med de tjejer som besökte gården. Teve-bonden berättar att det bara var en utav tjejerna på Sundbyholm som inte var där i rätt syfte..

- Jag fick känslan av att det var en tjej som inte var så intresserad av mitt liv och att hon inte var där av rätt anledning. Men jag såg till att hon åkte ut rätt så snabbt från programmet, säger han.

Han upplevde att valmöjligheterna skilde sig avsevärt mycket mot vad han var van vid tidigare dejting. Plötsligt hade han fler tjejer än en att hålla reda på. Men riktigt intimt blev det aldrig.

- Det var inget sex, bara lite mys och hångel, säger Fredrik Holm.

Dejtar inga 16-åringar

En av de andra tevebönderna som fått kritik har stöttats av Fredrik Holm. Det är Pär-Ola Nyström, 37 som blev kritiserad efter att det framkommit att han, som 35-årig hästtränare, dejtade en blott 16-årig hästtjej. Fredrik var en av dem som gav Pär-Ola Nyström stöd när det blåste som hårdast kring honom.

- Jag dömer inte Pelle för den grejen. Det var inte det smartaste, men vi har snackat lite löst om det och jag står bakom honom, säger Fredrik Holm.

Själv skulle han inte kunna tänka sig att dejta en 16-åring, men han tycker det är roligt att få inviter och beundrarbrev från olika tjejer i Sverige.

Fredrik Holm är nöjd med inspelningen av "Bonde söker fru", men tycker samtidigt att man ska ta programmet med en "nypa salt" i och med att de hårdviklar vissa sekvenser.

Om han hittade kärleken i programmet vill han inte svara på.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!